Helten er nedlastet!

Lykkelig er jeg som har ny bok om min nye helt ferskt lastet ned på Kindle'n min! Vil bare minne om at Tom Egeland's nye bok "Nostradamus' Testamente" er nå for salg!  Bjørn Beltø, antihelten er tilbake - og jeg gleder meg virkelig til denne boka.

Må bare - lese ferdig boka jeg holder på med. Akkurat det blir litt vanskelig - men, ingen gleder kommer uten forsakelser :-)

Ha en flott 2. mai også !!!.

Kommentarer

 1. Jeg er en av de få (tror jeg), som ikke har lest Tom Egeland. Jeg vet ikke hvorfor, men det har nok noe med coveret på bøkene hans. De er ikke særlig fine :-) (Kjempedårlig unnskyldning :-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig når det gjelder coverne, de er ikke særlig spennende. Men det er utenpååååå ;-)
   Gi ham en sjanse, spesielt dersom du i utgangspunktet liker Dan Brown! Jeg tror du vil bli positivt overrasket. Begynn da med første boka, "Sirkelens Ende".

   Slett
 2. Du har virkelig noe å glede deg til :)
  En skikkelig opptur!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det håper jeg! Og nuh er jeg ferdig med "Forsoningen" av Fred Uhlman og kan gå igang med Nostradamus. Yeyyhh :-)

   Slett
 3. Jeg har heller ikke lest noe av Egeland(eller noen andre kjente norske forfattere som skriver krim for den saksskyld ://. Håper boken svarer til forventningene og enda mer til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det satser jeg på! Faren er jo at denne tredje boka kan bli en nedtur siden jeg har gledet meg sånn til utgivelsen... Tiden vil vise :-)

   Slett
 4. Jeg har også nettopp begynt på "Nostradamus testamente". Trengte en avveksling da det går litt treigt med de andre bøkene jeg leser for tiden. Jeg har bare lest "Sirkelens ende " tidligere. Det blir spennende å høre hva du synes om boka!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det skal bli gøy å "sammenlikne notater" etter ferdig lest bok. Ser virkelig fram til å starte! :-)

   Slett

Legg inn en kommentar