mandag 14. mai 2012

Det nye Kindle 5 lesebrettet også med farge?

Ikke bare er neste generasjon Kindle antatt å komme med innebygget lys, men nå går ryktene enda lenger. Kan det faktisk være at vi omsider kommer til å få et Kindle lesebrett både med lys og farge, men likevel beholde den utrolig behagelige e-ink skjermen for lesing?

Kravet til en farge-Kindle har vært rimelig konstant siden e-leseren ble introdusert på markedet, og nå høres det nesten ut som det skjer noe i den retningen!

Dette er ikke direkte en ny spekulasjon, men den har litt mer vekt nå enn tidligere. Det er allerede lekket informasjon angående ny lysteknologi for den nye Kindle'n, som Nook Simple Touch with Glowlight blir levert med. DigiTimes, ikke det mest pålitelige, men desto mer informative taiwanesiske bladet, påstår nemlig nå at leverandører av farge e-leser komponenter får forespørsler i så store mengder at det må grunne i releasedato allerede i andre halvpart av 2012.

Jeg ville vel ikke stolt 100% på DigiTimes når det gjelder denne informasjonen, så dette er ikke en bekreftelse på reelle fakta, men DigiTimes har hatt oftere rett enn  feil. Så får vi se da, om vi får en skikkelig god nyhet i veldig god tid før jul i år. Man kan jo alltids håpe! Disse ryktene setter ihvertfall en stopp for mine egne planer om å studere nøyere Nook Simple Touch with Glowlight nå når jeg reiser til New York i pinsen :-)Just relaxin'... Kenguru i en park i Perth :-)

.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)