tirsdag 22. mai 2012

New York here I come...

Da går turen til New York på jentetur for pinsen. Onsdag til mandag på sightseeing, shopping, bokhandlerbesøk og sykkeltur i Central Park.

Min lille, røde Kindle blir med på turen og jeg gleder meg masse! Denne gang blir ikke nettbrettet med, så det blir ingen oppdatering før tidligst mandag. Internettfri tur. Det er lenge siden det :-)

Ha en fantastisk flott pinse alle sammen! Det er jo meldt strålende vær i sør-Norge til en forandring! Så får jeg dra til NY, med paraply i veska. Det er meldt regn til midt på fredagen...

Pytt pytt - evig optimist uansett :-)
.

6 kommentarer:

 1. Åh, for en heldiggris du er! Håper du får en fantastisk, herlig, uforglemmelig tur (og at du deler noen bilder når du kommer hjem, er jo så deilig å drømme seg bort ;) Klem fra Anette :)

  SvarSlett
 2. Det hørtes herlig ut. Ønsker deg en flott tur, Marianne :) Kos deg med internettfri i The Big Apple!

  SvarSlett
 3. Wow! Hørtes fantastisk ut :) Håper du får en kjempefin tur. Er litt herlig å være uten internett også av og til :) Kanskje du deler litt fra turen, på bloggen din etterpå?
  Kos deg!

  SvarSlett
 4. Jentetur til New York, høres jo bare kjempeherlig ut:) Kos deg en masse Marianne!:)

  SvarSlett
 5. *sukker henført*
  Enjoy alot, eller hva enn de sier over there :D

  SvarSlett
 6. Det var en superduper kjempefantastisk tur. Må legge ut noen bilder her på bloggen. Har bare ikke sjekket dem ennå. Er trøtt som en strømpe etter 1,5t søvn på fly i natt... *gjeeesp*

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)