Om


Bak ebokhyllami finner du en lesehest som i 2017 kvittet seg med hylle(kilo)meter med papirbøker og som sitter igjen med en temmelig stinn Kindle Oasis med ebøker. I tillegg har jeg trykket Storytel til mitt bryst og har lydbøker på øret når jeg kan. Noe over gjennomsnittet interessert i litteratur, kanskje. Bloggen ble opprettet 05/2011 i et håp om å holde oversikt over leste bøker og notater jeg gjør meg underveis.

Jeg leser igrunnen de fleste sjangere, noe bokomtaler-fanen min sier mer om. Er kanskje i overkant glad i klassikere, sci-fi/fantasy og action thrillere, men leser også krim, poesi, norsk samtidslitteratur, biografier og YA innimellom. Jeg garanterer ikke at alle omtalene er spoilerfri, selv om jeg prøver å unngå det. Jeg har heller ingen forlagsbindinger eller er sponset/betalt for å skrive innlegg.

Min faglige bakgrunn er en bachelor i nordisk og engelsk litteratur fra universitetet i Stavanger. Høsten 2015 startet jeg også med et selvpålagt dypdykk i kanadisk litteratur og litteraturhistorie basert på kurset Literature in Canada fra Universitetet i British Columbia.

I tillegg til å lese har jeg vært i overkant opptatt av e-bøker og e-bokas inntog her til lands. Det finnes derfor flere tester og omtaler av diverse lesebrett på bloggen. Også tips og triks for Kindle-eiere som ønsker å lese norske e-bøker. Alle fotografier er tatt av meg med mindre annet er nevnt, og jeg setter pris på om du gir meg en lyd på forhånd om du vil benytte deg av bilder eller tekst fra denne bloggen. Når det er sagt så er bildet i headeren min tatt av tidligere kollega og kreative fotograf Tonja Hjøllo.

Sånn ellers så er jeg mor til to (28 og 26) og gift med en irsk sci-fi fantast :-) Trives aller best ut på tur med Kindle på lur! Hobbyfotograf og snowboardfrelst livsnyter. Stikker gjerne avgårde i bobilen. Har også anskaffet meg sykkel, men glemte å søke om flere timer i døgnet... Alltid klar for å utforske ukjente forfattere og bøker, god mat og vin, nye land og kulturer!
  
Kontakt meg gjerne på: ebokhyllami@gmail.com

Favorittstilling ;o)

.