søndag 1. mai 2011

April - aktiv vårmåned

Min første tanke etter april ugjenkallelig nå er slutt var - "Jøss så mange flere bøker jeg tidsmessig klarer å skvise inn i livet mitt!"

Etter lesebrettet mitt kom i hus har bokmengden økt betraktelig, og det er ene og alene pga at jeg drar Kindle'n min med meg overalt! Den er liten og lett og sklir uproblematisk ned i enhver håndveske jeg måtte bruke. Og jeg drar på flere bøker samtidig, som gjør at jeg kan lese hva jeg vil mer eller mindre når jeg vil.

Jeg har lest meg gjennom 10 bøker i mine vanlige sjangere som er Krim, Action, Fantasy og Sci-Fi. Forskjellen fra tidligere er at jeg bruker mer tid på nettet for å søke meg frem til nye forfattere. Tidligere kjøpte jeg bøker av (for meg) kjente forfattere, jeg var ikke veldig kreativ når det gjaldt å teste ut nye. Nå derimot, etter lesebrettet kom i hus, har jeg kjøpt bøker fra flere ferske indie-forfattere og i større mengder enn før. Det er ikke normalt for meg å kjøpe 17 nye bøker en mnd..., men når flere av dem har kostet mellom kr. 6,- (!!!) og kr. 25,- så har det ikke vært den store investeringen... Hurra for Amazon og ebok-prisene deres!

Er det noen andre der ute med samme erfaring når det gjelder lesebrett?

Leste bøker i April

Gilbert, Elizabeth
Eat, Pray, Love

Hicks, Michael R
In Her Name: Empire

Hicks, Michael R
In Her Name: Confederation

Hicks, Michael R
In Her Name: Final Battle
Hicks, Michael R
Season of the Harvest

Larson, B.V.
Star Force Series: Swarm

Larson, B.V.
Star Force Series: Extinction
Nesbø, Jo
The Devil's Star
Reilly, Matthew
Scarecrow

Reilly, Matthew
Contest


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)