søndag 22. mai 2011

En ulempe med min kjære Kindle

...er at jeg må være forsiktig nå til sommeren! Lesebrettet tåler ikke saltvann og sand like godt som en paperback, nei...

Mitt nydelige cover i skinn fra Oberon er en fantastisk god beskyttelse til normalt, daglig bruk. Men til sand og vann må det nok litt annen beskyttelse til.

Jeg har lett etter et vanntett cover for Kindle 3 som det er mulig å lese gjennom uten å ta dette av. Jeg har sett flere, men landet etterhvert på et cover fra M-Edge. Mitt foretrukne cover, som virkelig er vanntett, ble ikke solgt til Norge...

M-Edge coveret (over) holder imidlertid Kindle'n min fri for vannsprut og sand. Det sitter tett inntil lesebrettet og vinylen er utrolig nok veldig god å lese gjennom. Det er enkelt nok å trykke på front-tastene, og dersom man holder glidelåsene på toppen av coveret så er det også rimelig greit å bruke on/sleep mode knappen på bunn også.

Designet kan ikke måle seg med mitt røde hummingbird cover (nedenfor), men det sikrer ihvertfall Kindle'n min mot fuktige uhell og knasende sand. Jeg kommer til å ta med meg M-Edge coveret til strandbruk, ellers vil nok lesebrettet i all hovedsak fremdeles bo i sitt røde hjem :-)


.

2 kommentarer:

  1. Åh, det røde coveret var Nydelig!

    SvarSlett
  2. Tusen takk! Du finner det og en rekke andre fantastisk flotte cover på www.oberondesign.com :-)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)