mandag 2. mai 2011

Idag kom Kindle coveret mitt !!

En gledens dag på vestlandet, for dette har jeg ventet på siden det ble sendt 6. april... Omsider kom Oberon-coveret til lesebrettet mitt! Jeg var overhode ikke skuffet!!! Rødfargen var akkurat som vist på Oberon sin hjemmeside - dyp rød med mørkere burgunder bakgrunn, håndtverket (ja de er faktisk håndlagede skinncover..) var utrolig flott og stropper og passform til Kindle'n var upåklagelig! Rett og slett nydelig! NB! Det tilkom kr. 204,- på den opprinnelige prisen pga fortolling. Totalpris på coveret ble da kr. 628,- med dagens valutakurs. Ikke på noen måte gratis, men verd hver krone :-)

Jeg kunne ikke dy meg her tidligere, og bestilte meg også et mobiltelefon cover fra samme leverandør. Dette ble også levert idag, til tross for at det ble sendt 26.4! Jeg så imidlertid fra papirene som fulgte med at mobilcoveret hadde sklidd rett gjennom tollen uten kommentarer. Derfor ble prisen på denne samme som utgangsprisen garantert fra Oberon, kr. 238,-.

Jeg ble herved på en dag 2 Oberon cover rikere, og jeg har to nyyydelige beskyttende håndtverk til dingsene mine veska!

Interessert? www.oberondesign.com

.

2 kommentarer:

  1. Lekre, begge to! Det raude er verkeleg nydeleg. Det er nesten som eg angrar på at eg gjekk for sony reader og ikkje kindle, når eg ser desse.

    SvarSlett
  2. Fantastisk flotte. Jeg så at Ann-Helen på Migrating Coconuts slet med å velge hvilket hun ville ha, og jeg er veldig fristet til å kjøpe opptil flere selv. Men det får nok bli senere en gang, lommeboka er visst ikke enig akkurat nå. :P

    SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)