fredag 12. oktober 2012

Høst i ebokhyllami

Sola kom til Ryfylke! Bortskjemt som vi ikke er med det fenomenet i oktober - her er igrunnen vått fra september til mars... - så ble både jobb og andre planer lagt på hylla. Ut på tur i TØRR natur, til en forandring. Turen ble en FARGEBOMBE :o)

Høsten kan være så utrolig vakker, og dagen idag er like flott! Håper det vil vare til over helga! Det er jo lov å ønske :o).

7 kommentarer:

 1. Veldig flotte bilder,Marianne:-) Godt med litt fintvær. Ha en fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Beathe. Det var en fantastisk flott dag å ta bilder! Ofte tenker man "å så flott". Sjelden tar man seg tid til virkelig å nyte høsten og fange den i bilder. Fin helg til deg også - måtte været vare !!!

   Slett
 2. Vakkert :) Nå er det bare deilig. Ha en flott helg med masse sol og fine farger.

  SvarSlett
  Svar
  1. Likeså Inger! Det er jo helt fantastisk at to hele, tørre og solrike dager i oktober la seg til høstferien til en forandring :o)

   Slett
 3. Ja, det har vært en fin høst med så mange vakre farger, og det har vi fortjent. De to nederste bildene var nydelige :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Aud-Helen, det er de jeg er mest fornøyd med også :o) Fått meg nytt, pittelite kamera, så istedenfor å dra på et Canon 5D størrelse tung-og-uhamslig så har jeg et rett-i-lomma apparat som gjør samme susen (nesten ihvertfall, på slike bilder ;)

   Slett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)