fredag 21. september 2012

Fun Friday :-)

Klarte ikke helt stå imot disse - og sender gjerne Fun Friday utfordringen videre!Som gav meg ideen til tittel på den neste ...


The Evolution of knitting?:-)


.

9 kommentarer:

 1. hee heee heeee disse var festlig :)

  SvarSlett
 2. Hehe, morsomt:) Takk for humoren:)

  Ha en strålende helg!:)

  SvarSlett
 3. Å den siste der kan kanskje få meg til å strikke også ;-)
  God helg

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha.. Ja det tenkte jeg også på :o)
   Satser imidlertid på at dersom det kommer barnebarn engang så kommer vel strikkegleden tilbake også. Jeg strikket masse "før i verden" ;o)
   God helg til deg også!

   Slett
 4. Hehe, herlig den strikkedama der altså;) Men du? Jeg klarer bare ikke å bli overbevist av e-boka, jeg. Jeg syns fortsatt det er så utrolig mye bedre å sitte og lese og bla i papirbøkene mine, brette inn hjørner der jeg finner godbiter av formuleringer og snuse inn lukta av tjukt papir. Kan du med noen få argumenter se om du får overbevist meg om e-bokas fortreffeligheter, sånn utenom at de selvsagt er plassbesparende i heimen (men jeg elsker bokhyller og vil ha dem overalt) og lette å ta med seg (men jeg kjøper romslige vesker nettopp for å få plass til alle bøkene og avisene mine)? Tar du utfordringen? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det ble en litt større utfordring når du fjerner de to absolutt beste argumentene da ;o) Men -

   1) lette å ta meg seg betyr ikke bare at du ikke trenger liten veske! Har du tenkt på hvor mye vekt 5-6 bøker utgjør på en sommerferie? For ikke å snakke om utvalg. Hvor mange ganger har du dratt på tur og funnet ut at bøkene du tok med deg ikke fristet der og da? Med lesebrett kan du ha med 25 alternativ å velge mellom uten å tenke på plass.

   2) Mulighet for å endre skrifttype, skriftstørrelse og linjeavstand. Jeg vet ikke med deg, men jeg irriterer meg av og til over bøker som har enten liten skrift, serif-skrifttype eller altfor tettskrevne sider. Med lesebrett leser du alltid foretrukken skrifttype og størrelse. Supert for meg med briller, selv om ikke synet er spesielt dårlig.

   3) Og det tredje og beste argumentet for meg over alle - Det er utrolig enkelt å få kjøpt nye bøker! For meg som bor inni en fjordarm i Norge så har jeg ikke det største utvalget rundt ørene. Jeg kan selvfølgelig kjøpe bøker på nett, og få dem tilsendt 3-5 dager etterpå. Med e-boka har du den kjøpt og klar for lesing på minutter. DET er et argument, det!

   Når det er sagt så forstår jeg fasinasjonen over papirbøkene. Det er en grunn til at vi selv har over 2000 i heimen :o) Det kommer imidlertid til et punkt der letthet og tilgjengelighet betyr mer enn papir. Jeg var papirelsker på min hals, likevel - etter bare å ha lånt en Kindle i 10 min så var jeg hektet. Jeg noterer i e-bøkene mine. Jeg KAN faktisk lage eselører i e-bøkene også. Jeg sier igrunnen jatakk begge deler, for jeg leser fremdeles papirbøker :)

   Slett
  2. Det var en helt strålende god begrunnelse, takk skal du ha for at du tok deg tid til det! :) Det er unektelig mange veldig gode argumenter du kommer med der, så kanskje jeg i fremtiden skal gi e-boka en sjangs - gir i så fall en lyd om det, så du kan få all æren av å ha konvertert meg;)

   Slett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)