torsdag 27. september 2012

Boktema's kjedeligste nattbord!

Jeg så Annette's boktema idag og kunne ikke dy meg. Nattbordet mitt er så ryddig og rent for tiden at min gamle mor ville nok ikke kjent det igjen. Kindle i heimen har virkelig gjort varig inntrykk på soverommet! Kjedelig? Ja kanskje! Men du verden så mye enklere livet er blitt ;-)

(Ironien? Jeg går rundt med 2 stk papirbøker i veska... hehe... ;-)


Klikk HER for flere nattbord hos Annette!.


.

13 kommentarer:

 1. Der var det ryddig og pent, kjenner jeg er litt "misunnelig". Etter at jeg kjøpte meg større garderobeskap måtte nattbordet vike...så en liten krakk må duge.

  SvarSlett
  Svar
  1. Litt vel ryddig og pent spør du meg. Jeg kjenner igrunnen ikke igjen min egen side av senga - sett 2 år tilbake :o)

   Slett
 2. Sammenlignet med mitt nattbord er ditt EN DRØM, Kindlejoy! Livet blir enklere med alt i en "bok" :)

  SvarSlett
 3. Litt artig at du trekker din mor inn i det å ha det ryddig, jeg tenker ofte på min mors rydde- og vaskerutiner når jeg ordner rundt i huset ;)
  Kindle - kjedelig og kjedelig, det er jo noe med det å ha bøker stablet opp, klare til å leses i. Med et lesebrett ligger de jo likevel der :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det samme gjør jeg, Melusine. Jeg tror jeg egentlig er godt oppdratt, men det har bare tatt litt tid for resultatene å vise seg ;o)

   Slett
 4. Har du prøvd å lese på iPad enda? Har begynt med det i høst, og må si at jeg er enda mer frelst enn da jeg leste på Kindle. En av fordelene er at du kan lese i mørket uten lys, fordi skjermen lyser opp på egen hånd. Størrelsesmessig er det også som en bokside.

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan,
   Ja jeg har prøvd å lese på iPad, men jeg fikser ikke å lese i lengden på bakgrunnsbelyst skjerm. Uansett hvordan jeg stiller lysstyrke og kontrast. Jeg blir rett og slett sliten og tung i hodet. Et rent lesebrett merker jeg ikke jeg leser på engang. Fordelen er selvfølgelig at man kan lese i mørket uten lys, men der jeg leser er det lys. I tillegg har jeg eksternt lys til Kindle'n, men det har jeg faktisk ikke hatt behov for ennå. Jeg syns også en iPad er veldig tung å holde i lengden, spesielt om jeg ligger i senga og leser "med en hånd". Her er nok smaken som baken - delt - og så tror jeg vi er skrudd litt forskjellig sammen i hodet. Jeg bruker lesebriller, kanskje derfor jeg reagerer på bakgrunnsbelyste skjermer? Kjekt du trives med iPad'en da! Den kan også fylles opp med ubegrenset mengde bøker, selv om batterilevetiden er veldig begrenset.

   Slett
 5. Ja her var det ryddig og pent :)

  SvarSlett
 6. Ikke kjedelig; minimalistisk og stilig, ville nå jeg sagt ;o)
  Takk for titten!

  SvarSlett
 7. Jeg trodde jeg hadde et rent og ryddig nattbord, jeg (er ikke med på temaet da så har ikke tatt bilde), men må se meg slått her ja. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror rett og slett jeg må sende link til blogginnlegget mitt til min gamle mor når jeg tenker meg om. Det blir litt sånn der X-files her ser du, "Du tror det ikke før du får se det".. wooohhh... ;o)

   Slett
 8. Så koselig nattbord du har, med radio og kindelen på:) Trenger jo ikke mer da:) Blir også så imponert at noen greier å ha det så ryddig å fint, kanskje jeg skal la meg inspirere, blir jo plass til flere bøker da, hehe:)Tror ikke jeg har ryddige gener hjemme, men borte og oss andre, ingen problem med å rydde. Rart det der :)

  SvarSlett
 9. Det enkle er ofte det beste, ikke sant ;) Klem fra Anette :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)