søndag 22. januar 2012

Interessant novelleprosjekt hos Josh Martin på Plot Hinge

Plot Hinge er et serienovelle-prosjekt hvor resultatet av virkelige hendelser i vår vide verden bestemmer hvordan de ukentlige kapitlene i novellen utfolder seg. I slutten av hvert kapittel blir historien avsluttet med en "cliff hanger" som gir novellen muligheten for å gå i et par forskjellige retninger.

Selv om dette er en oppdiktet historie så styrer likevel disse virkelige hendelsene novellen utenfor vår kontroll. Novelleprosjektet er nystartet, og det er kun prologen som nå foreløpig er lagt ut. Her kan man altså være med fra starten av. Prologen til historien er nå "live" med utfallet av Groundhog Day som kommer til å bestemme hvordan kapittel 1 kommer til å utfolde seg.

Dette minner meg om en grøsser-serie som min kjære sønn leste da han var yngre. Nederst på flere av sidene stod det "gå til side 47 om du vil at Kåre skal gå ned i den mørke kjelleren, eller gå til side 91 dersom du ikke tør". Man kunne selv bestemme utfallet av historien man leste. Her er det faktiske begivenheter som styrer novellen.

Dersom du er interessert i prosjektet finner du mer informasjon på Plot Hinge, eller sjekk ut videosnutten til Josh nedenfor:
Book Blogs

Vil ellers minne om websiden Book Blogs. Dette er en samleside for bokbloggere over hele verden innenfor en rekke sjangere. Dersom man legger seg til interessegrupper som appellerer til egne leseinteresser så kommer det innimellom veldig interessant informasjon dumpende ned i innboksen.

Det har forøvrig vært en veldig stille helg. Sambo på jobbtur til Houston og begge ungene bortreist på skitur for hele helgen. Av og til kan det være utroooolig deilig! Kun hunden, katten og jeg :-) 


Jepp - idag så vi SOLA !!!


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)