fredag 30. september 2011

Litt stolt idag!

Jeg oppdaget en ny forfatter i vår som jeg nå har lest rubbel og bit av - nemlig amerikanske Michael R. Hicks. Utrolig bra Sci-Fi/Fantasy bøker med en liten dash av Romance innimellom. Sjelden jeg blir fullstendig hektet, men Hicks har til de grader klart det! 

Hva som er enda kjekkere er at den godeste Hicks er en usedvanlig hyggelig og sosial fyr, og har alltid en kommentar på lur - det være seg via twitter, facebook eller på bloggen sin. Markedsføring kan han også - til fingerspissene.

Det kjekkeste er imidlertid at Hicks er i ferd med å utgi sin neste bok i "In Her Name"- serien. Og hvem har fått lov å være med som beta-leser?? Jo det er meg !!! :-))) Så nå sitter jeg her, med en rykende fersk kopi av "Dead Soul" på Kindle'n min, og "jobber"! Ååhh... hvor jeg misunner dem som kan ha dette som betalbart arbeide!!! Hadde jeg visst det jeg vet idag, så hadde nok utdannelsen min ikke blitt fullt så teknisk...

Har reviewet andre rykferske bøker tidligere også, men dette er litt spesielt for meg - hektet som jeg har blitt på skrivestilen til Hicks. Så denne helgen blir det nå nyyyyte en rykfersk bok, samtidig som jeg får være med i prosessen av å se den "bli til" - kanskje også hensyntatt mine egne kommentarer?!? Hvem vet :-)


Bøker av Michael R. Hicks:

Michael R. Hicks - "Season of the Harvest"
Michael R. Hicks - "In Her Name: Final Battle"
Michael R. Hicks - "In Her Name: Confederation"
Michael R. Hicks - "In Her Name: Empire"
Michael R. Hicks - "In Her Name: First Contact"
Michael R. Hicks - "In Her Name: Legend of the Sword"

Trilogien "In Her Name: Empire/Confederation/Final Battle" er den beste trilogien jeg har lest - ever! Jeg ser jeg må skrive et review som dekker disse tre bøkene også, selv om det begynner å bli en stund siden de ble lest :-)


Tviholder på sommeren - ennå en stund :-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)