lørdag 16. mars 2013

"Divergent" av Veronica Roth filmatiseres!

Og ikke nok med det - nå har de omsider funnet hvem som skal spille den snertne typen "Four" i filmen! Jeg har vært noe spent på om de finner en skuespiller som SER UT som Four! Inni hodet mitt eksisterer det nemlig en helt spesifikk type - og om jeg ble fornøyd med det visuelle valget? YAYYHH!

Four skal nemlig spilles av Theo James! Eye candy? No doubt! ....-eller hur?
Det gjenstår imidlertid og se om han er en sterk nok skuespiller og match for Tris...

Bildekilde: theojames.org


Shailene Woodley kapret rollen som heltinnen Beatrice Prior.

Bildekilde: fanpop.comMer info om filmen og de forskjellige skuespillerne finner du på nettavisen Entertainment Weekly her.

Trenger du en liten refresh på Divergent - bokomtale her.
Bokomtale til oppfølgeren Insurgent ligger her.

Så var det bare å vente på nok en YA bokserie som går til filmen :o)


.


16 kommentarer:

 1. Ja, denne filmen venter jeg i spenning på, det er HELT sikkert! Jeg tror vel at forventningene mine skal bli vanskelig for regissøren å matche! Four har i allefall intense øyne, spent på hvordan det vil fungere på lerretet (må si jeg fikk lyst til å lese Divergent igjen helt plutselig).

  SvarSlett
  Svar
  1. Sitter med samme følelsen selv, at det skal bli vanskelig å matche forventningene til Divergent. Når det er sagt så syns jeg faktisk at Hunger Games ble en bra filmatisering (til tross for en noe feil skuespiller til Peeta..), og den hadde jeg også høye forventninger til. Ja jeg er spent på denne og ser fram til tredje og siste boka i serien som er planlagt utgitt 22.oktober 2013 :o)

   Slett
 2. Eye candy! Å, bra utrykk! Samler på sånne.

  SvarSlett
 3. Theo James passer ypperlig, synes jeg. Gleder meg til filmatiseringen!

  SvarSlett
 4. Jeg har ikke lest boken, men har jo hørt mye om den. Og nå som jeg leste omtalen din satte jeg den rett på listen over bøker å lese. Filmen skal i alle fall sees!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg leser ikke så mange bøker i YA sjangeren, men det er to serier jeg har likt veldig godt og det er Hunger Games og Divergent-serien av Veronica Roth. Vel verd et forsøk!

   Slett
  2. Hunger Games likte jeg, både bok og film, så denne skal prøves :)

   Slett
 5. Divergent er min absolutte favorittbok, og jeg har ventet i evigheter på at de skulle bestemme seg for en Four. Om jeg er fornøyd med valget? Tja. Theo James er ikke akkurat slik jeg personlig så for meg Four (jeg ønsket meg Drew Roy), men når jeg ser enkelte av de andre navnene som prøvespilte for rollen (Lucas Till, Alexander Ludwig ++), kan jeg ikke annet enn å være relativt fornøyd med valget allikevel. Mitt eneste problem med ham er at han kanskje er litt i overkant gammel for rollen. Four er atten. Theo James fyller tjueni i år, og ser absolutt ikke ut som en tenåring, men regner med at de kan forynge ham litt med sminke og diverse annen filmmagi. Det blir sikkert bra! Jeg gleder meg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Forstår skepsisen din når det gjelder alder, men jeg tror ikke det kommer til å være noe problem. Som du sier, her kan det sminkes alder både på og av, jeg håper bare skuespiller-prestasjonene står til forventningene...

   Slett
 6. Dette blir spennende, jeg hadde ikke fått med meg at castingen var på plass!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ser ut for at de nærmer seg nå :o) Helt tilfeldig at jeg lest dette på Veronica Roth's egen hjemmeside. Kan sjekkes ut her om du er mer interessert:

   http://veronicarothbooks.blogspot.no/

   Slett
 7. Hvor har jeg sett den berta før? Jeg vet jeg har sett henne før, men vet ikke i hvilken film/tv-serie. Å, så irriterende å ikke finne det ut!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kanskje du har sett henne i The Descendants fra 2011, med George Clooney? Sjekk imdb.com - genial webside! :o)

   http://www.imdb.com/name/nm0940362/?ref_=fn_al_nm_1

   Slett
 8. Takk. Nå får jeg slippe å gruble på det lenger:)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)