mandag 11. mars 2013

Da var vinneren kåret!

Random.org har talt igjen og trukket vinneren av action thrilleren Allahs Tårer av Rikard Spets. Det kom 12 interessenter på banen, og den heldige vinneren ble nr. 12 på lista - nemlig ...

Melusine!

Gratulerer :o)

Send adressen din til min mailadresse mykindlejoy@gmail.com så skal jeg få boka avgårde i posten så du har den i hende før påske!

Marianne

6 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye til den heldige vinneren! Ha en fin uke,Marianne:-)

  SvarSlett
 2. Nei, nå gir jeg meg over! Jeg som nettopp vant Jane Austens samlede verker :)
  Og holder på å bli krimfrelst, ja den var overraskende bra den 1001 boken denne måneden. Snart utlest, så en action-thriller til påske er supert! Jeg sitter her og smiler nå :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Random.org har talt, og vinneren ble deg. Igjen! Du er i seget, så nå er det bare å kaste seg over lotto og tipping, hehe... Du har ihvertfall litt forskjellig å lese fremover! Jane Austen OG Rikard Spets! Ikke verst! Boka fra meg tar en liten svipptur innom forfatteren først før den havner i postkassen din ;o)

   Slett
 3. Gratulerer, Melusine :) Jeg har også akkurat vunnet bøker hos bokbloggeir, så jeg regnet ikke med å vinne denne gangen. Godt å se at det faktisk er mulig å vinne to ganger på rad, hehe ;) Kos deg med alle bøkene :)
  Og takk igjen til deg, Marianne for super give away :)
  Ønsker dere en glad dag :)
  Pia

  SvarSlett
 4. Gratulerer! Allahs tårer var en bok jeg likte veldig godt. Håper du også gjør det.:)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)