mandag 18. juli 2011

Bokomtale fra California - "Lakse-enka, nødskrik fra en tørrfrue" av Ingrid Bjørnov

Boka var en av bøkene som jeg fant fram som pauseinnslag i lesemaraton'et jeg deltok på 9. juli. Og for et avbrekk! Denne lille boka er utrolig morsom, ihvertfall for meg som har samme innfallsvinkel til laksefiske-hysteriet som Ingrid Bjørnov selv.

Begge har vi laksefiskende menn, begge har vi (for en periode) adoptert laksefiskehobbyen som vår egen, og begge har vi lagt inn årene for lenge siden.

Boka inneholder et knippe morsomme historier om livet som ventende "tørrfrue" på en mann med en altoppslukende hobby, skrevet som bare Ingrid Bjørnov kan.

For ektefeller, samboere og kjærester er "Lakse-enka" en overlevelsesguide fra en dame som har opplevd det meste en tilværelse som lakseenke byr på: endeløs venting, kjøpslåing, terrorbalanse og konfrontasjoner, iblandet meningsløse fisketurer og spolerte ferier. 

Bak historien aner vi likevel gleden over at ektemannen faktisk har en hobby! Alternativet kunne nemlig vært så mye verre! 

Boka anbefales dersom du ønsker en humoristisk halvtime med deg selv i lesekroken. Passer godt sammen med et kaldt glass Chablis og noe ost & kjeks :-)Dagens bilde: fra hotellet vårt i Bakersfield/California


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)