Lesemaraton - og bøkene krystalliserer seg

Lørdag går lesemaraton av stabelen og jeg har vært noe usikker på hvilke bøker jeg skal legge klar. Jeg er ikke av den sorten som kan lese litt her og litt der, jeg må lese ferdig en bok når jeg først har startet. Men hvilke velge?

Jeg har en tid sittet på de to første bøkene i "Hunger Games" serien av Suzanne Collins. De ble anbefalt meg av en kamerat som veldig bra SF&F bøker. Har ikke prioritert disse tidligere. Kanskje det var en mening med det?

Blant de "25 Most Wanted Books" denne uka på BookLending.com er nemlig disse to bøkene på hhv 3. og 4. plass. Det er jo ikke det verste tilleggsskussmålet!

Lister over "gode bøker" anbefalt av ukjente forholder jeg meg sjelden til. Gode bøker anbefalt av venner som kjenner lese-preferansene mine derimot, blir verdsatt veldig høyt. Jeg får takke Facebook for siste dyttet i rumpa mot Suzanne Collins.

Jeg gleder meg :-)

For de av dere som eier en Kindle kan jeg forøvrig anbefale www.booklending.com Her kan du låne Kindle-bøker fritt for 14 dager om gangen. Jeg har testet og fikk boka jeg var på jakt etter. Ikke helt som biblioteket, for man vet aldri når boka eventuelt blir ledig, men likevel en kuriositet å prøve ut.Dagen bilde: Ferien nærmer seg!
.

Kommentarer

 1. Eg og har tenkt på Suzanne Collins-bøkene til lørdag:-)

  SvarSlett
 2. Så kjekt - da er vi to :-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for tipset :)

  Jeg likte forøvrig den første boken i denne trilogien veldig godt men jeg syntes liksom ikke de to andre bøkene holdt samme kvaliteten men absolutt en flott trilogi.

  SvarSlett
 4. @Ladybug,
  Det samme har jeg lest på reviews rundtforbi. Kanskje jeg skal nøye meg med den første boka - den skal være veldig bra. Og så gå over til å lese videre på George R.R. Martins "Song of Fire and Ice" serie som jeg har lånt av en venninne.

  So many books - so little time :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar