søndag 10. juli 2011

Ull i hodet...

Etter 24 timers lesemaraton fra igår til idag uten søvn etterpå så føler jeg meg full som en alke og har merkelig lite koordinerte bevegelser i kroppen. 

Jeg føler jeg har ull i hodet og et skjelett av gelé... og en kropp som har gått på alle lovlige syntetiske hypermidler som er å oppdrive på Kiwi... Og det verste av alt? Jeg kunne tenkt meg å sige ned i sofaen og ... lese!!

Kan dette være normalt? Smittsomt? Ihvertfall slitsomt! Skal opp imorgen kl. 06:00 og kjøre arvingen på sommerjobb, og kan ikke legge meg før yngstemann er kommet hjem. Jeg har sjelden følt meg så trøtt som nå! En ting er å være våken i 38 timer, en helt annen ting er å lese konsentrert i nesten 23 av dem...

Var det verd det? Definitivt!
Vil jeg gjøre det igjen? Så absolutt! :-)

.

3 kommentarer:

 1. Vet du, jeg fikk også lyst til å lese mer i dag! :D Ble sittende å lese ut den ene boka jeg ikke fikk gjort ferdig i natt.

  SvarSlett
 2. hehe.. vi er ikke helt gode ;-)

  SvarSlett
 3. Det var et utrolig morsomt eksperiment. Jeg sov et par timer, så jeg holdt ikke ut hele tiden men jeg visste at jeg ikke hadde mulighet til å sove på dagen på søndag(og da ble det ikke kvelden før rundt ett tiden).

  Håper det blir gjentatt, jeg ønsker meg også ett vintermaraton :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)