fredag 8. juli 2011

NYHET - Harry Potter i e-bok format !!!

Endelig og omsider kommer Harry Potter bøkene i e-bok format! I alle år er en av de mest populære bokseriene gjennom tidene blitt holdt tilbake fra oss e-bok lesere. Forfatteren J.K. Rowling har rett og slett nektet å publisere, eller tillatt å publisere, elektroniske versjoner av noenting som helst i Harry Potter serien.

Det har selvfølgelig sirkulert et stort antall elektroniske kopier på internett utlagt av ihuga Potter fans, men nå - etter (altfor) lang ventetid er det mulig å kjøpe offisielle kopier av Potter-bøkene direkte via forfatterens nye hjemmeside, Pottermore.

Rowling har opplyst at hun vil gjøre e-bøkene tilgjengelige for alle større lesebrett-format, inkludert Kindle. Det som er det mest interessante oppi det hele er at det ikke er indikert noe sted at disse boksalgene skal gå gjennom Amazon's Kindle Store, iBooks eller noen annen e-bok forhandler på nett. Det er kun opplyst om at disse vil bli tilgjengelige.

Den siste filmen i Harry Potter-serien har premiere onsdag 13. juli. At Rowling slipper denne informasjonen nå er ikke tilfeldig. Denne dama kan markedsføring! Uansett tjener vi lesere på dette, og kan nå kjøpe og bære med oss hele HP samlingen på ett lesebrett. Dette kan vi like :-)Dagens bilde: Vann = været på vestlandet....


.

5 kommentarer:

 1. Jepp, dette kan vi like! Gleder meg til den siste filmen :)

  God helg
  Klem Tonje

  SvarSlett
 2. Ingen tvil om at J.K. Rowling er en smart dame nei. Jeg har enda tilgode å lese serien, begynte så smått med første bok sammen med snart seksåringen men vi leverte den tilbake på biblioteket. Følte han kanskje var litt liten, men nå for litt siden lurte han på om vi ikke kunne lese mer om Harry Potter.

  SvarSlett
 3. Har kun lest første boka selv, men nå skal resten til pers - uansett om jeg har sett (snart) alle filmene.. 6 år burde gå, mine var for unge da - men alt kommer an på dem selv, selvfølgelig. Det er jo bare å prøve igjen :)

  SvarSlett
 4. Han er så jeg føler at han er klar for første bok, men jeg vet det blir skumlere underveis så resten er jeg ikke helt sikker på.

  SvarSlett
 5. Du kan starte med den første. Den er veldig snill. Da ser du om den fenger. Du kan jo bruke argumentet med at Harry Potter blir eldre for hvert skoleår, og da må sønnen din også bli eldre for å kunne følge/forstå/ha det kjekt sammen med ham i de neste bøkene.
  Nettopp utviklingen av Harry Potter i forhold til alderen hans er noe som alltid har fasinert meg. Etterhvert som bøkene kom ut ble jo både HP og leserne eldre og innholdet mørkere. Kanskje det kan være lurt å introdusere max en HP bok i året? På den måten blir sønnen din eldre sammen med Harry Potter..

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)