tirsdag 6. mars 2012

Oppdatert: Ryfylkebiblioteket og den nye e-bok utlånsordningen!

1. mars 2012 er kommet og gått, og ingen informasjon fra Ryfylkebiblioteket på det viktige spørsmålet:

Når kan vi låne e-bøker på biblioteket?

(Se forøvrig mitt opprinnelige innlegg HER)

Jeg kontaktet Ryfylkebiblioteket i Hjelmeland, og svaret?
"Ryfylkebiblioteket var blitt lova at e-bøkene skulle komma til 1. mars, men like før denne datoen fekk me melding om at avtalane med forlaga ikkje er på plass. Alle som ventar på å få låna e-media må altså smøra seg med tolmod ei stund til. Me får no vita at e-bøkene kan komma til sommaren eller kan henda etter sommaren. Dette liker me ikkje, men me kan ikkje gjera så mykje med saka."
Jeg kan ikke si at jeg var veldig overrasket. Ei heller over at det er forlagene som skaper forsinkelsen. Men, hvorfor love noe "revolusjonerende" i oktober 2011 til en gitt dato i mars 2012 når forlagene og bibliotekene etter 5 måneder ennå ikke har klart å bli enige? Til høsten, som ovenfor er estimert, har dialogen pågått ETT ÅR !!!??

Og verre - når man ikke holder en avtale, hvorfor blir ikke dette informert god tid i forveien? Dersom e-bøkene ikke kommer før tidligst til høsten så må jo dette ha vært klinkende klart lenge før slutten av februar? Vi er mange her ute som venter...

Skuffet ?  VELDIG !
.1 kommentar:

  1. Ser ut som biblioteket her i Buskerud også er stoppet opp. Ingenting nytt skjer. Jeg har meldt inn en feil på ei bok som en ikke får lånt, jeg har skrevet til han som har ansvar for e-bok satsingen, men får ingen svar. Etter all skriving i avisene tidligere er det veldig skuffende.
    Tiden går og det ser ut som det mester henger fast.
    Godt er det da at andre prøver ut ting på egen hånd slik som Herodes Falsk mm

    SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)