fredag 29. juli 2016

#7 Bryllupsallergibokryggpoesi i ebokhyllami

Jeg er heldigvis litt som Ingrid Espelid, "har juksa litt" og kan trylle frem ferdig bokryggpoesi stuntfilmet forrige bokhandlerrunde. Skulle nemlig snike meg til noen stabler hos Norli nå i uka, men hele bokhandelen stod på hodet. Bøker ble skyflet ut - UT!!! - og skolemateriell overtok hele halve butikken. Det er mye pæng i skolestart, ser jeg. Jeg snek meg like usett ut igjen.

Dagens bokryggpoesi er signert mann med bindingsangst som sannsynligvis har samme kaffikopp i hylla som samboeren min. Fredagens bokryggpoesi er derfor tilleggsillustrert:Pike med perleøredobb
Så høyt var du elsket
Jeg skulle ha løftet deg varsomt over
til bryllupet
Alt å miste:
Mitt liv, min frihet!


Mer rykfersk bokryggpoesi finner du i Pia's Kulturkrok.

PS! Jeg bruker ikke perleøredobber ;-)  Ha en riktig fin helg!


.

3 kommentarer:

 1. Hahahaaaa, denne digga jeg - fantastisk :D

  SvarSlett
 2. Utrolig kreativt! Hodet mitt har tumlet med bokryggpoesi i dag, uten at det har blitt noe utav det. Kjenner at jeg må "jobbe" med det på en annen dag enn fredag, også bare poste på rett dag. Bedre lykke neste gang :) God helg Marianne!

  SvarSlett
  Svar
  1. Når jeg er ute på tokt, enten i egne bokhyller eller ute så lager jeg et par tre om gangen. Da er det enklere å poste om fredagen. Jeg klarer sjelden å være kreativ med tidspress. Og så ser jeg at stuntpoesi ute nå er mer motiverende for å gå på jakt hjemme igjen. Når det er sagt så gir jeg bort bøker til den store gullmedalje for tiden, så det tynnes ut i hyllene. Kanskje jeg bør vurdere titlene før bøkene havner i gi-bort-haugen først? :)

   Slett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)