fredag 23. august 2013

ENDELIG FERIE !!!

Den som venter på noe godt - må vente altfor lenge !!! Omsider er det min tur til å ta ferie, og det er en etterlengtet en. 2 uker er ikke akkurat for mye etter å ha jobbet seg gjennom en lang sommer... Det kommer muligens sporadiske blogginnlegg de kommende par ukene dersom det er nett-tilgang der vi skal - noe som imidlertid er mer usikkert...

Ferien - som er en sykkeltur (!) - går til Slovenia, og vi har 250 kilometer på sykkelsetet som plan. Vi satser på sol, ikke for varmt vær, ikke så bratte bakker oppover, men desto lengre og behageligere strekk nedover. Man kan jo være optimist til realitetene plantes i pannen :o)

Stay tuned - I'll be back!
Bled
Bildekilde: www.ryan.li

9 kommentarer:

 1. Wow, du er ikke skvetten!! Det blir sikkert helt herlig, god tur :):)

  SvarSlett
 2. Tøff ferie! Riktig god tur! :)

  SvarSlett
 3. God tur - og lykke til
  (både til deg og stussen -)

  SvarSlett
 4. To uker er ikke akkurat for mye, spør du meg, men så er jeg kanskje også litt storforlangende :D Når det flåseriet er sagt er det på tide å ønske deg en særdeles nydelig ferie! Jeg syns du er spik spenna gærn som skal slite deg ut den lille feriestunden, men for aaaaaaaaaaaaall del...! :-)

  God tur, du flotte kvinns!

  SvarSlett
 5. Ønsker deg en fin sykkelferie :)

  SvarSlett
 6. Digg med ferie - en riktig sprek en som sådan : )

  Ønsker deg en fin ferie i naturskjønne omgivelser : )

  SvarSlett
 7. Slovenia er undervurdert. Håper dere hadde en fin tur :) Vi var i Bled for noen år tilbake, bodde på et nydelig hotell . Kan virkelig anbefales :-) Håper å kunne dra tilbake en gang.

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)