mandag 9. september 2013

Det gledes!!

Endelig tilbake i normalt gjenge igjen etter ferien, og en ting er sikkert - det skal gå år til neste gang jeg legger sommerferien etter skolestart! En myk start på resten av året kan jeg skyte en hvit pil etter - her kom hverdagen med et gedigent brak idag. Vel, som man reder osv - godt er det da at det er Bokbloggertreff til helgen! Yay! Det gledes på travelt! :o)

Lynkjapp konklusjon på august-statistikken
 • 6 hele bøker lest
  • Drep ikke en sangfugl, Harper Lee - 1001 bok
  • Let me go, Chelsea Cain
  • The Reader, Bernhard Schlink - 1001 bok
  • The Atlantis gene, A.G. Riddle
  • Magnhild, Sæterbakk & Viken
  • Sigrid Undset, Liv Bliksrud
 • 2 halve bøker lest (for så å forsvinne elegant inn i not-to-be-continued mappa...)
  • A vision of angels, Timothy Smith (debutant)
  • The rule of nine, Steve Martini (sin andre sjanse, nå blir det ikke flere!)
 • Politi av Nesbø omsider ferdig
 • 5 engelske bøker, 3 norske

Ellers så har jeg startet på Nordisk Årsstudium på Universitetet i Stavanger og koser meg glugg ihjel. Det ble bare en någet brå start med 2 ukers ferie etter 1 uke på skole... Liiiiittegranne å ta igjen ser jeg, men hei - etter den søte kløe osv.

Det blir nok noen færre bøker lest i månedene fremover enn i utgangspunktet planlagt. Pensum tar tid (og det er lenge siden jeg har studert = mye tid går til opptrening av celler i dvalemodus...). Men, jeg klager ikke - mye kjekt på pensumplanen så det er bare å brette opp det jeg har.

Nedtelling til bokbloggertreffet startet!


I fartaaaa!

4 kommentarer:

 1. Jeg synes du har fått lest mye i august. Og nordisk årsstudium er sikkert kjempeinspirerende!
  Blir koselig å hilse på deg under treffet. Håper du får til Åtseldyr -lanseringen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Spennende med nordisk.
   Av og til hender det jeg også får lyst, blir litt svimmel når jeg tenker på alle unge hodene som sitter rundt på litteraturbenker og lærer ting jeg aldri har hørt om. For man får da virkelig håpe at ting har utviklet seg og at de ikke lærer nøyaktig det samme som i forrige århundre - then again, historie er litteraturhistorie osv.

   Som sagt mange ganger er jeg DYPT imponert over den sykkelferien, og sitter nå og venter på Cainomtale - for så effektiv som du er kommer den nok måneder før min -). Hva syns du?
   Var det ikke fantastisk cheesy med den sykepleieruniformen?

   Slett
  2. Heisan,
   Får dessverre ikke til Åtseldyr-lanseringen. Har fremdeles store problemer med å komme meg ajour med Nordisk etter ferie 2 uker hvor det var full undervisning... Hjerneceller på travelt for tiden :) Jeg kommer meg til Oslo torsdag, men for seint dessverre. Veldig kjekt å sitte på skolebenken igjen, selv om jeg ser jeg absolutt ikke burde startet skoleåret med ferie...

   Slett
  3. Ingalill: utrolig spennende! (..og krevende, men det går seg nok til..) Vi er flere "voksne hoder" i gjengen, så jeg føler meg definitivt ikke alene. Har fått satt sammen en kollokviegruppe også som jeg tror vil fungere veldig så bra (bare jeg får kommet meg ajour that is...). Vet ikke akkurat om historien har forandret seg så mye siden du satt på benken, men variasjonen av kompetente lærere er nok like stor... kan man jo si...
   Cainomtale må du nok vente på! Jeg har startet på boka, men så kom ferien og tok meg, og da tok jeg med KUN skolebøker - som jeg IKKE leste i (fullstendig kadaver på kveldstid..sykling i oppoverbakker er någet slitsomt på en gammel skrott..). Nå ble jeg imidlertid sykt nysgjerrig. Sykepleieruniform? Jeg tror jeg må finne Kindle'n i en fei. Cain istedenfor Skram til kvelds hørtes unektelig mer fristende ut akkurat nå... Led meg inn i fristelse, og jeg går mer enn frivillig! :D

   Slett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)