lørdag 28. september 2013

Hurra - jeg er ajour!

Dersom noen har reagert på mitt nokså konstante fravær fra blogg og sosiale medier den siste måneden (og to) så skyldes dette kun en dårlig planlagt sommerferie. Note to self: Ta aldri sommerferie like etter skolestart - når man selv har skolestart! Jeg er imidlertid så ajour med det meste som det er mulig for meg å være (dvs. nesten i mål, men ikke helt) og life as I normally know it kan starte opp igjen. Beklager stort fravær fra kommentarfeltene, mangel på skrevne omtaler og oppdatering av Kindle konverteringsoppskriften min hvor programvaren har gjennomgått et par versjonsendringer siden sist.

Jeg har imidlertid fått skvist inn to forlagsmøter den siste måneden hvor det siste var skikkelig trivelig! Fikk invitasjon fra Karete (Bok-Karete) til en flott seanse på De Røde Sjøhus i Stavanger (Kagge og Schibsted), og der var jammen meg Astrid Terese (Betraktninger) og Elin (Av en annen verden) også. Kjempetrivelig!!!

Nå kan det kun bli bedre! :o)Jepp - Ryfylke på sitt beste!


.

6 kommentarer:

 1. Gratulera! Eg er langt ifrå å vera ajour med anmeldelser (må bite i det sure eplet eg og;o), men det kjem seg sakte, men sikkert! Ha ein fin lørdag:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Likeså Elida! Vi må komme oss ut i finværet - det er jo fantastisk her på vestlandet idag !!! :o) :o)

   Slett
 2. Det er godt å være ajour :-). God helg, Marianne!

  SvarSlett
  Svar
  1. Holdt på å skrive likeså, Silje - men fant ut at helgen er jo allerede over. Hehe.. Men, du kan jo ønskes en god uke istedenfor :o)

   Slett
 3. Ikke.Beklage! Ikke.Beklage! Ikke.Beklage!

  - Sånn ellers er det fint å ha deg tilbake, og jeg er misunnelig både på deg for å møte bloggere, og misunnelig på bloggerne for å møte DEG! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Skal slutte med det! :o) Jeg har igrunnen bare vært irritert på meg selv som har vært så definitivt på hæla. En uvant situasjon, kan man trygt si (sa kontroll-freaken ;o) Håper du kan være med på neste bloggtreff da! Hadde vært veldig kjekt å møte deg!!

   Slett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)