tirsdag 15. september 2015

Da var man klar - onsdag!

De grove planene er lagt når det gjelder arrangementene. Det er synd jeg går glipp av lørdagen pga andre avtaler, men ellers har jeg planer om å spøke rundt i korridorene og få med meg - og rapportere fra - følgende:

ONSDAG
 • Vanessa Diffenbaugh Kulturbiblioteket
  Hun gjorde stor suksess med boka Blomstenes Hemmelige Språk og er nå ute med en ny roman - Vi Ba Aldri om Vinger om ung kjærlighet, vanskelige valg og håp mot alle odds. I samtale med Brita Strand Rangnes. Jeg har ikke lest førsteboka, egentlig litt utenfor mitt eget interessefelt - men, går man ikke utenfor komfortsonen så lærer man heller ikke noe nytt. Noen bloggere som likte Blomstenes Hemmelige Språk utrolig godt: Artemisias Verden, Reading Randi, Ellikkens Bokhylle, Min Bokhylle, Gråbekka's Bokblogg,
 • Amerikakontoret Stavangeren
  Thomas Seltzer i et panel med John Erik Riley, Levi Henriksen, ordfører Christine Sagen Helgø og Kjell Elvis (som stand-in for Knausgård som er blitt forhindret fra å delta på Kapittel i år pga sykdom). Ihht reklamen byr disse på vittige og viktige diskusjoner rundt den amerikanske drømmen, om nordmenns forhold til det amerikanske og om politikk og samfunn i Thomas Seltzer's eget fødeland USA. Jeg har plassert meg "på gallå" for god utsikt - og kanskje få tatt noen bilder?
 • Leif Enger og Levi Henriksen Møteplassen, 1.etg
  Om jeg slipper fra plikter litt tidligere enn forventet skal jeg også få med meg dette møtet kl. 17:00. Kapittel skriver selv om disse:
  Leif Enger og Levi Henriksen romaner har flere likhetstrekk, blant annet en religiøs undertone og en dragning mot landskapet i det amerikanske "Heartland". Møt dem i samtale med Sølvbergets Åsmund Ådnøy.

   

3 kommentarer:

 1. Det var mye på en dag… Kos deg! Og takk for link, skal lese Vanessas nye bok snart. Har den liggende her, Vi ba aldri om vinger. Sikkert artig å treffe henne.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Begynner 17:00 og ferdig 21.30 med innlagt kollokvievin, så har gjelder det å utnytte tiden. Utfordringen blir å forflytte seg 1km på 0 min, men det burde gå med litt planlegging ;-)

   Slett
  2. Tipper du er sprek nok til det:;)

   Slett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)