Da var man klar - onsdag!

De grove planene er lagt når det gjelder arrangementene. Det er synd jeg går glipp av lørdagen pga andre avtaler, men ellers har jeg planer om å spøke rundt i korridorene og få med meg - og rapportere fra - følgende:

ONSDAG
 • Vanessa Diffenbaugh Kulturbiblioteket
  Hun gjorde stor suksess med boka Blomstenes Hemmelige Språk og er nå ute med en ny roman - Vi Ba Aldri om Vinger om ung kjærlighet, vanskelige valg og håp mot alle odds. I samtale med Brita Strand Rangnes. Jeg har ikke lest førsteboka, egentlig litt utenfor mitt eget interessefelt - men, går man ikke utenfor komfortsonen så lærer man heller ikke noe nytt. Noen bloggere som likte Blomstenes Hemmelige Språk utrolig godt: Artemisias Verden, Reading Randi, Ellikkens Bokhylle, Min Bokhylle, Gråbekka's Bokblogg,
 • Amerikakontoret Stavangeren
  Thomas Seltzer i et panel med John Erik Riley, Levi Henriksen, ordfører Christine Sagen Helgø og Kjell Elvis (som stand-in for Knausgård som er blitt forhindret fra å delta på Kapittel i år pga sykdom). Ihht reklamen byr disse på vittige og viktige diskusjoner rundt den amerikanske drømmen, om nordmenns forhold til det amerikanske og om politikk og samfunn i Thomas Seltzer's eget fødeland USA. Jeg har plassert meg "på gallå" for god utsikt - og kanskje få tatt noen bilder?
 • Leif Enger og Levi Henriksen Møteplassen, 1.etg
  Om jeg slipper fra plikter litt tidligere enn forventet skal jeg også få med meg dette møtet kl. 17:00. Kapittel skriver selv om disse:
  Leif Enger og Levi Henriksen romaner har flere likhetstrekk, blant annet en religiøs undertone og en dragning mot landskapet i det amerikanske "Heartland". Møt dem i samtale med Sølvbergets Åsmund Ådnøy.

   

Kommentarer

 1. Det var mye på en dag… Kos deg! Og takk for link, skal lese Vanessas nye bok snart. Har den liggende her, Vi ba aldri om vinger. Sikkert artig å treffe henne.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Begynner 17:00 og ferdig 21.30 med innlagt kollokvievin, så har gjelder det å utnytte tiden. Utfordringen blir å forflytte seg 1km på 0 min, men det burde gå med litt planlegging ;-)

   Slett
  2. Tipper du er sprek nok til det:;)

   Slett

Legg inn en kommentar