torsdag 3. januar 2013

Gratis og utrolig billige Kindle e-bøker

Jeg vil minne om bloggen kboards som jevnlig kommer med oversikt over "free and bargain Kindle books". Her kan dere virkelig finne perler av gratisbøker, og samtlige kan selvfølgelig konverteres til det norske epub-formatet.

Dagens Amazon tilbud på Kindle ebøker finner du HER.

En blogg vel verd å følge!


Bølla i familien :o)


.

11 kommentarer:

 1. Tusen takk for flott tips! Den bloggen må jeg følge med på!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja her er det penger å spare på e-bøker! :o)

   Slett
 2. Den bloggen kan jeg begynne å følge med på, for gjett hva jeg har gjort! Nemlig kommet et skritt nærmere lesebrett, jeg lastet ned Kindle til på mobilen. Den første boken til nå er "Les Misérables", ikke at jeg har begynt å lese den - men den er no der :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Juhuu...!!! GRATTIS med nesten-Kindle :o) Jeg har begynt å laste ned lydbøker til min mobil, for den var enklere å gå og bære i lomma på tur enn Kindle'n (som også kan benyttes som lydbok-avleser). Jeg har litt dårlig syn til å lese på mobil, men som en intro til lesebrett så er jo mobilen veldig bra! Alle HAR jo en mobil :)

   Slett
  2. Takker og bukker! Ja, mobilen er jo der. Uansett. Skal jeg på tur så har jeg den med. Og er jeg på bussen trenger jeg nesten ikke å bekymre meg for å ha glemt den. Så jeg føler meg klar for å ha bøker til enhver anledning OG elektronisk :)

   Slett
 3. Tusen takk for supert tips!! Gjett om jeg skal følge med på denne bloggen fra nå av :) God helg og klem fra Anette :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig Anette :o) Og god helg til deg også!!!

   Slett
 4. Hmpf - noen har mobil fra nittitallet, bare så det er sagt engang for alle.
  Men Kindle har man og takk igjen for tipset til denne gratisbloggen, jeg la den til i rullen forrige gang du anbefalte. Har ikke funnet noe enda, men man vet jo aldri. Det jeg egentlig ville si:
  AHHHHHH, for ei nydelig bølle
  (og nå skjønner jeg bedre hvordan du kan høre lydbok på hundetur
  , glemmer av og til at det finnes små hunder
  , som sikkert også oppfører seg pent)

  Angående lydbøker på farten - har jeg etter jul (og brettgaven) så smått begynt å venne meg til Librivox - fantastisk så mange gratisklassikere man kan høre. Blir fint når jeg er på tur med stor veske - men for dere med smartismobil er det jo ingen sak -).
  Godt Nyttår!!

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe.. ja bølla oppfører seg pent på tur, han er noen størrelser mindre enn de to hundene jeg har hatt tidligere i livet. Fant ut at det var på tide med en jeg kunne putte i lomma i utrengsmål. Korte bein betyr imidlertid ikke kortere tur har jeg erfart. Han er trent opp fra han var liten (mindre) og går nå enkelt 5-6 timer i strekk med meg i skog og mark på sommerstid. VInteren så sliter han någet i puddersnø, men det går nå det også på et vis. Stakkars. Han har litt å leve opp til, min forrige hund var en Gordon Setter fuglehund... Turene vi har hver dag er ikke lenger enn at de bikker over en time, men det holder for meg. Vi kan ikke løpe da, men går veldig fort. Da går det supert :)
   Googlet nettopp Librivox og må nok studere denne nærmere. Kjenner den ikke. Jeg er særdeles ny i lydbokas verden, og har nettopp klart å høre meg gjennom noen uten å sovne (som jeg gjorde tidligere). Trikset er ut å gå, evt. gjøre husarbeid. Jeg kan definitivt ikke sitte i ro og lytte... Du trenger da ikke smartismobil du da, med andre fungerende dippedutter rundt deg!
   Godt nyttår til deg også, Ingalill!

   Slett
  2. Hvilken rase er det forresten? Tenkte TibetanskS, men så ut som han hadde for lange bein. Nå tenker jeg at han sannsynligvis bare er bedre trimmet enn de andre tibbene jeg har sett -). Slike settere har jeg hørt skal være enda mer aktivitetskrevende enn min +++ jaktinstink +++ vimsing. Blir svett bare ved tanken. Selv om det er på tide jeg innser at det sikkert ikke finnes noen med mer aktivitetsbehov enn min. Ren uerfaren overoptimisme i rasevalget.

   Nei, valget stod mellom smartismobil og brett, og jeg behold gladelig min nittitalls-indestructable for større skjerm. Jeg liker separate dingser, slik at jeg nå på tur må ha med både telefon, kamera, mp3, gps og kanskje brett. Bare tull med alt i ett -)

   Slett
  3. Regner med du har egnet ryggsekk til alle tur-duppedittene dine!? haha... Ja alt i ett er bare kjedelig! ;) Det er faktisk en tibetansk spaniel, det ser bare ut som han har lange bein på bildet. De stikker ikke så veldig langt ned i snøen der nei, og vinkelen på bildet lyver også litt. Trimmet er han, men er likevel rund i kroppen som de skal være. Sta som et esel, men her har han møtt sin overkvinne - så lydig er han også, og bjeffer ikke! Nokså utrolig, for rasen kan være veldig gneldrete. Han har blitt bitt i nakkeskinnet(!) av meg flere ganger da han var valp, et triks jeg lærte under oppdragelse av super-vims-jaktinstinkt-på-topp setteren min. DET er propeller det! Han dro meg gravid på sykkel i oppoverbakker (med springer på sykkelen) og jeg var ikke liten. 3,5 mil med pulk med minstemann oppi - no problem. Dessverre ble han syk, så vi måtte ta ham ca 6 år gammel. I ettertid ser jeg at rent praktisk så var kanskje det det beste. Da barn nr. 2 kom er det dårlig med tid til timesvis bikkjetur...

   Slett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)