onsdag 16. januar 2013

Giveaway 2 bøker !!!

Karin på bloggen Hysj! Lesing pågår minnet meg på med innlegget sitt at jeg har glemt ut en saftig giveaway! Ifjor leste jeg nemlig Justin Cronin's murstein "The Passage" (omtale her). Til tross for litt lunken mottakelse fra min side så kjøpte jeg likevel bok 2 i serien, The Twelve. Plottet var for interessant til bare å droppe etter ei bok, og The Passage tok seg kraftig opp mot slutten.

Rotete som jeg kan være så bestilte jeg papirversjonen fra Amazon, istedenfor e-boka. Da fadesen ble oppdaget var det for seint å avbestille papirvarianten. Resultatet er at jeg sitter med både eboka og papirboka.

Så - er du interessert i innbundet papirvariant av mursteinen "The Twelve" som er bok nr. 2 i serien så kan den bli din! Eneste du trenger å gjøre er å melde din interesse i kommentarfeltet under her.
NB! Boka er i engelsk utgave!Samtidig så må det bekreftes at jeg har en særdeles omtenksom samboer. Så omtenksom at han kjøpte meg et eksemplar av Haruki Murakami's "Kafka på Stranden" etter jeg selv hadde bestilt meg boka.. Så - den har jeg også to av. Gi lyd i kommentarfeltet om du er interessert i pocket-versjonen av denne 1001-boka! Litt om boka kan du lese her i Lines Bibliotek eller på boksiden hos Bokkilden her.
Trekning av begge bøkene foretas
Mandag 21. januar !!!


.

12 kommentarer:

 1. Blir veldig gjerne med på trekningen! :)

  Tusen hjertelig takk for stemmen din. Snilt.
  God klem
  Tonje

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig, Tonje! Du er notert :o)

   Slett
 2. oi oi oi kafka på stranden lyster eg veldig etter å lese :D så eg blir gjerne med på trekningen

  SvarSlett
  Svar
  1. Har startet på boka selv nå, og jeg må si den virker svært så lovende! Jeg var ikke begeistret for Murakami's "Elskede Sputnik", men dette ser ut for å være noe helt annet. Ikke kommet så langt på vei ennå, men so far - very good! Du er herved notert :o)

   Slett
 3. Gjerne med i loddtrekning av The Twelve.. Planen er å lese The Passage nå i Februar :) Så the Twelve.. Hadde sett perfekt ut på hylla..
  Tror ikke jeg hadde orket lese en så lang bok på ebok..

  Men er vel noe med tilvennelse.. :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Da er du med i trekningen av The Twelve. Passet jo flott med leseplanene dine fremover :o) Jeg selv hadde ikke orket å lese ei så tjukk bok i papirformat. Supertung å bære med seg og lese på senga. Godt vi er forskjellige! Lykke til i trekningen! Jeg bruker random.org på mandag, så du får krysse fingrene :o)

   Slett
 4. Har ikke lest "Kafka på stranden", men har nå lest så mange positive bokomtaler at jeg skjønner jeg burde. Håper på litt flaks, og at jeg kan implementere disse to bøkene i boksamlingen min. Ha en fin søndag på Røldal.

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan Geir - da er du notert i trekningen på begge to :o) En fiin søndag til deg også!

   Slett
 5. Ja, jeg er med - begge er bøker jeg gjerne vil lese :D

  Ønsker deg en glad dag!
  Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan, da er du med i trekningen :o)

   Slett
 6. Jeg er sent ute og får sikkert ikke stille til start, om jeg skulle det hadde det vært fint med et eksemplar av The Twelwe. Kafka på stranden bør alle lese, det er min Murakamifavoritt:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Just in time, Karin - det er akkurat godt nok :o) Trekningen foretas i lunchen! Enig med deg når det gjelder Kafka på Stranden. Godt over halvveis nå, og jeg nyyyter boka. Virkelig en herlig historie! Jeg poster et innlegg når jeg har fått trukket.

   Slett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)