mandag 21. januar 2013

Litt stolt...

Jeg har de siste par-tre årene vært behjelpelig med å redigere bøkene til en etterhvert rimelig kjent sci-fi/fantasy forfatter fra USA, Michael R. Hicks. Jeg begynte først som beta-leser, men pirket såpass mye på de to første bøkene at jeg plutselig fikk æren av å bli en av 4 personer i hans såkalte "editorial team". Stor var overraskelsen da jeg idag ble gjort oppmerksom på at jeg faktisk er blitt nevnt i de to siste bøkene hans - Bitter Harvest og From Chaos Born. Litt festlig da, at lille meg fra Norge blir satt pris på :o)

Kanskje unødig å nevne at bøkene hans er fantastisk bra, og samtlige finnes på Amazon hjemmesiden hans HER. 


Juhuu... Og nå sitter jeg og venter på hans neste bok i "The First Empress" trilogien - Forged in Flame - som jeg sannsynligvis får utkastet til neste uke. Gleder meg stort :o)

.

27 kommentarer:

 1. Du har lov til å være veldig stolt! Kjempekult :-D

  SvarSlett
 2. Stilig! Sier som Siljeblomst, du har all grunn til å være stolt.

  SvarSlett
 3. Så fantastisk morsomt! Sier som de over klapp deg på skulderen og vær ordentlig stolt av deg selv!:) Klæm!

  SvarSlett
 4. Så artig da! :D Noe å være stolt over, ja!

  SvarSlett
 5. Så kjekt, dette har du all grunn til å vere stolt over.
  Eg har Season of the Harvest, bok 1 i trilogien, på Kindle'n min. Dersom eg likar den så blir det nok fleire bøker av Hicks.

  SvarSlett
  Svar
  1. Alltid kjekt å bli satt pris på :o) Jeg likte utrolig godt både Season of the Harvest og den neste Bitter Harvest. Du har gode bøker å se fram til!

   Slett
 6. Alle: ja jeg skal ærlig innrømme jeg ble en smule stolt ja. Litt stilig å kunne bidra til engelskspråklige bøker i tillegg. Vennskapet mitt med Amazon gjennom tidene betaler seg nå :o)

  SvarSlett
 7. Så kult! Dette var morsomt:-) Må kanskje sjekke ut bøkene også da en gang.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det må du gjøre Silje! Dersom du liker sci-fi/fantasy bør du definitivt lese den første trilogien hans "In Her Name". Eksepsjonelt god. De to første bøkene i den planlagte Harvest-trilogien er også særdeles spennende. Her er temaet noe mer "jordnært" - genmodifisert mat. Noe av handlingen foregår faktisk på Svalbard Frøhvelv. Harvest-trilogien er mer en thriller enn sci-fi/fantasy, og utrolig bra også!

   Slett
 8. Åh, så fantastisk!!! Jammen har du grunn til å være stolt :):) Disse bøkene må jeg jo bare ta en titt på :)

  SvarSlett
 9. Så fantastisk å bli satt pris på! Så hyggelig at Hicks gir ros på denne måten, du har all grunn til å være stolt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Definitivt veldig kjekt å få ros under "Acknowledgements" ja :o) Eldste boka er vel et par år gammel, men siden jeg "kun" sitter på flere varianter råutkast og har gjennomlest bøkene flere ganger så har jeg ikke kommet på å kjøpe originalutgaven. Det var en venn av meg som kontaktet meg og spurte om jeg var klar over dette. Nice surprise :o)

   Slett
 10. Ja, enig med de andre, du har all grunn til å være stolt, GRATULERER!
  Blogglysten min har vært laber i det siste men er snart tilbake, skal prøve å få skrevet ned noen ord om den fantastiske boken jeg leser nå, nemlig "Kafka på stranden," den må jeg bare lese sakte, herlig bok :o)

  SvarSlett
 11. hehe så kult.. Hadde nok vært ganske så stolt sjølv.. Grattis :)

  Kanskje en skulle sjekket ut bøkene hans en gang :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det syns jeg du skulle gjøre :o)
   Og så må du ikke glemme å sende meg adressen din - du har vunnet bok hos meg!! Yuhei :-)

   Slett
 12. wow ! så fantastisk flott :D grattis :D

  SvarSlett
 13. Litt stolt! All grunn til å være helstolt :)
  Skikkelig moro, og den serien må jeg sannelig kikke nærmere på. Undres om den finnes på mobil-kindlen min.

  SvarSlett
  Svar
  1. Dersom du er interessert i Harvest-serien så er den første Season of the Harvest GRATIS på Amazon for tiden. Den kan du laste ned og garantert lese på mobil-kindle'n :o)
   Ja, jeg kjenner jo at stoltheten vokser litt på meg. Har igrunnen ikke sett på editeringsjobben som en stor greie tidligere, men kjenner jo nå på at jeg faktisk har gjort en god jobb. Utrolig kjekt å bli satt pris på, det er sikkert! Og nå er ny bok på vei, denne gang i sci-fi serien "The First Empress". Jeg lærer utrolig mye av å editere. Både å lese grundig, se på tidslinjer, skrivefeil, logikkfeil osv. Det er faktisk ganske så gøy :o)

   Slett
  2. Takk for tips, første bok er nå lastet ned og klar for lesing (aner ikke når det blir, men nå er den i alle fall der)!
   Ja, jeg kan tenke meg at det er mye å lære ved å editere - du øver opp blikket til å se mer enn om du bare leste for moro skyld :)

   Slett
 14. Uhu, gratulerer så mye! :-D :-D Du er en tøff dame! Utrolig fint bilde av deg der oppe til høyre også.

  SvarSlett
 15. Oi, dette er stas. Så flink du er! Og så fint bilde av deg der oppe til høyre. :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk! Ja det var faktisk stas :o) Når det gjelder bildet - fotografen (samboen) fant et heldig øyeblikk på hytta i helga. Det er ikke mange av dem... ;o)

   Slett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)