fredag 24. august 2012

Jeg selger min Kindle Keyboard!

Etter å ha fulgt meg i tykt og tynt siden mai ifjor selger jeg nå min kjære Kindle Keyboard med WiFi. Ikke fordi jeg ikke er fornøyd med den lenger. Ei heller fordi det er noe galt med den. Jeg selger den rett og slett fordi jeg nå har fått meg en Kindle Touch og ikke har samvittighet til å la Kindle Keyboard ligge i skuffen lenger.

Sammen med Kindle Keyboard selger jeg også det ene håndlagede skinncoveret fra Oberon Design i mørk lilla. Lesebrettet har også et "skin" utenpå seg. Dette kan selvfølgelig tas av dersom det ikke faller i smak. "Skin"'et er fra Decal Girl.

Med på Kindle'n følger også noen gratis e-bøker, bl.a. Vinterstengt av Jørn Lier Horst som ligger ute som gratis ebok på nettet. Jeg legger også ved et par norske serieromaner - bok 1 i de to seriene - som også ligger tilgjengelig gratis på nettet. Og kanskje en overraskelse og to til?? :-)

Pris: kr. 700,- pluss frakt for Kindle Keyboard med skinncover


Kindle Keyboard front

Kindle Keyboard bakside

Oberon Design skinncover

Kindle Keyboard stødig festet til coveret :-)

Send meg gjerne en mail på: mykindlejoy@gmail.com om du er interessert eller gi lyd i notatfeltet under her.

Ellers har august sålangt vært en mager lesemåned. Jeg holder imidlertid på med "Peer" - en barnebokutgave av Peer Gynt. Fantastisk morsom! Omtale kommer :-)

Det er fredag og helg - ha en god en alle sammen !!!.

7 kommentarer:

 1. Jeg er kjempeinteressert! Om det ikke er solgt alerede...

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan, den er din om du vil ha den :-) Jeg kontakter deg på mail imorgen, er litt i farta på vei ut dørene her :-)

   Slett
 2. Hvordan er forskjellen da, med Kindle Touch?
  Jeg ville aldri solgt den jeg har, men gjerne kjøpt meg en ny i tillegg, det måtte være greit med to, har jeg tenkt... (

  SvarSlett
  Svar
  1. Forskjellen er igrunnen liten. Like flott skjerm med kontrast, samme lagringskapasitet og samme batteritid. Touch'en er pittelitt lettere og har touch da selvfølgelig istedenfor knapper å bla i sidene på. Akkurat det er en vane. Jeg foretrakk knappene, men nå er jeg ikke så sikker lenger. Igrunnen hipp som happ. Fysisk er jo Touch'en mindre da, siden tastaturet er fjernet.
   Jeg så ikke vitsen med to lesebrett, og samboen har sin egen Kindle. Da var det hyggeligere å selge Kindle Keyboard til noen andre og dele på gledene :-)

   Slett
 3. Lykke til med salget og Karete hvis du er den heldige eieren nå så grattis med Kindle :D I love my Kindle!

  SvarSlett
  Svar
  1. Allerede sendt Karete. Kindle'n fikk fort bein å gå på :-) Love mine tooooo :D

   Slett
 4. Jeg har allerede bestilt min paperwhite, saa det blir snart en Kindle touch tilsalgs hos meg, med delfin decal og cover, slutten av Oktober venter jeg min Paperwhite......

  BTW - I love my Kindle 2 (Er paa min nummer 2 naa, saa paperwhite blir nummer 3)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)