Ny, gratis e-bok fra en av mine favoritter!

Michael Hicks gir i forkant av sin nye ebok "Bitter Harvest" ut den første eboka i den planlagte trilogien - "Season of the Harvest" gratis på Amazon! Dette er en utrolig spennende sci-fi/thriller som handler om genmodifisert mat! Jeg syns den er knallbra og den fikk en bunnsolid 5'er!

Bokomtalen av gratis-eboka "Season of the Harvest" finner du HER på min gamle, engelske blogg.

Ja - jeg er noe subjektiv når det gjelder denne forfatteren, jeg sitter nemlig som editor på bok nr 2 i serien akkurat nuh! Spennende! Og ikke så rent lite utfordrende...

Link til gratisboka på Amazon finner du HER.

Boka er på engelsk - så, read and enjoy :-)


Central Park, New York.

Kommentarer

 1. Takk for tips! Laster den ned, så får vi se om den blir lest etterhvert:) Ha en flott leseuke!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig god ;-) Men jeg antar du har en like stor haug som meg liggende i "på vent" bunken... DEN blir ihvertfall ikke tom her i huset!

   Slett
 2. Tusen takk, jeg har lastet den ned allerede. Tenkte jeg skulle spørre deg om en ting; kan man gi bort bøker man har på sin Kindle? (Jeg har den absolutt enkleste varianten) Og hvordan gjør jeg så det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan, ja det er mulig. Men da må du først fjerne DRM fra Kindle eboka. Oppskriften finner du i venstre sidefelt på bloggen min "Hvordan fjerne DRM fra Amazon...". Vent bare noen dager før du prøver, for oppskriften trenger en oppdatering som jeg bare MÅ få gjort ila de neste dagene. Det er kommet endring i programvaren som benyttes.
   Alt ligger gratis til på internett for å gjøre denne operasjonen, den krever bare litt arbeid første gangen for å sette dette opp. :-)

   Slett
 3. Den hørtes veldig spennende ut! Takk for tips om gratis nedlasting :-)
  Jeg har vært på Prosjekt Gutenberg og lastet ned en hel rekke bøker av Dickens, så jeg har litt å starte på :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja Project Gutenberg har litt å ta av :-) Dersom du har Kindle, så ikke glem å gå på Amazon sin Kindle Store og søke på prisen $0.00 - da får du listet alle gratis e-bøkene til Amazon også!

   Slett

Legg inn en kommentar