onsdag 4. april 2012

Litt ymse - oppdateringer og spørreundersøkelse!

Ikveld har jeg gjennomgått oppskriften på "hvordan konvertere drm-låste norske ebøker til Kindle format". Det skjer stadig nye ting som forenkler jobben med kun noen små programtillegg installert på PC'en. Ny oppdatert oppskrift ligger på gammelt sted HER. Det fine med den nye oppskriften er

** at vi kan kutte ut en programvaresnutt med å forbedre den eksisterende Calibre med plug-ins

** at vi kan bruke Amazon sitt eget trådløse distribusjonsnett til å sende den norske ebok-fila direkte fra PC'en og over på Kindle

** at vi kan bruke Amazon sin cloud-store til å lagre en kopi av også våre norske, konverterte ebøker!

 Noe må man bruke påsken i lavlandet til når solen har senket seg :-)


Spørreundersøkelse

Kristin Over-Rein som står bak Kollektiv Kunnskap har en uhøytidelig spørreunder- søkelse gående på bloggen sin om hvor mange som har Kindle i Norge. Dersom du har en Kindle, vær grei og delta HER :-)

Kristins blogg er uansett verd et besøk. Den omhandler i all hovedsak sosiale medier og hvordan sosiale medier kan brukes til kunnskapsdeling internt i virksomheter.


Ellers så har jeg kommet et godt stykke på vei i den andre boka om Bjørn Beltø av Tom Egeland. "Paktens Voktere" er annerledes enn "Sirkelens Ende", både i oppbygning og innhold, men veldig bra! Anmeldelse kommer sannsynligvis fredag.Ha fortsatt en fin en... :-)


.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)