torsdag 9. februar 2023

Riksteatret - Nina Lykkes "Nei og atter nei"

Tips til alle Nina Lykke-tilhengere.

Riksteatret har satt opp forestillingen Nei og atter nei og turnerer rundt i landet. Vi har sikret oss billetter. 

For å sjekke tilgang til billetter - klikk HER eller på bildet.

Dette blir gøy :-)
15 kommentarer:

 1. Gler meg! Skal innom biblioteket og låne boka. (og prøver å ikkje tenke for mykje på evt kollektivtrafikk som går heim eller ikkje;-)

  SvarSlett
 2. Den skaljeg prøve å få med meg, må sjekke ut dette. Takk for tips!

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare kjekt. Regnet med dette var noe for de fleste bokbloggerne. Jeg fant akkurat lydboka tilgjengelig på Allbok (biblioteket) så da kan jeg lytte til den her borte før jeg kommer hjem. Flaks.

   Slett
 3. Har sjekket spillesteder og har tre valg, med 100 kr forskjell i pris. Kommer nok an på at to av salene er mer kostbare enn den billigste . Hadde lyst å s dette da det gikk i Oslo, så fint at dette kommer hit, selv om jeg har kjøpestopp på kulturbilletter .

  SvarSlett
  Svar
  1. Hilsen Anita , anonym fra iPad

   Slett
  2. Og Ingun Øyen er en fabelaktig skuespiller :)

   Slett
  3. Hehe.. den der kjøpestoppen. Jeg er så flink med bøker nå, at pengene går heller til kino og kultur. Sparer ikke ei krone, men får mer med meg for penga. Det er jo noe :)

   Slett
  4. Ja, man må jo prioritere hva pengene man har skal gå til. Hva som gir mest glede. I år har jeg mye mindre enn før, og jeg vil prioritere reise (har bestilt et par reiser), så da må jeg bli ytterst selektiv på kultur som koster penger. Kino en gang i blant går, prøver å bruke kinoklubb til 50 %. Har bestilt en dyr konsert under Olavsfest i juli , og det blir den eneste i år. Hvis ikke noe helt helt spesielt dukker opp, men det er tvilsomt. Bøker kjøper jeg nesten ikke, kun en og annen på salg, men der og skal det strammes enda mer inn. Har kjøpt to bøker i år, det får være mer enn nok. Pluss den på Bookis og en jeg har bestilt på Mammut. (oj, det ble visst fire i løpet av året så langt, alt for mye) .Mer skjerping på hele linja, selv om jeg i utgangspunktet er nøktern. Har kjøpt meg bok for å loggføre utgifter/inntekter, samt bruke Marie Olaussen-metoden på nettbanken.

   Slett
  5. Så nå skal jeg virkelig tenke meg om fem-seks ganger før jeg kjøper billett til Lykke-forestillingen. Jeg må tross alt kjøre 6-7 mil (bensin og bompenger), men kan ta tog, koster litt det og. Så vi får se om jeg tenker det er verdt det. Har spurt et par venner om de vil bli med, da drar jeg, hvis ikke, er det kanskje ikke så om å gjøre. Er ganske kresen på teater blitt med åra. Har vært på utrolig masse fra jeg var bare barnet. Men jeg synes det er gøy å se dramatiseringer av bøker, så vi får se...
   Regner med å få referat fra dere;)

   Slett
  6. Venninne ville bli med, og nå er billletter kjøpt, med 100 kr avslag pr billett i Coop-rabatt.:) Det blir den 23. februar på Melhus.

   Slett
  7. Gøy! Nå har jeg nettopp lyttet meg gjennom boka. Og gleder meg enda mer :-)

   Slett
 4. Jeg skal også se denne, ble ivrig da jeg så at den kom til en kommune nær Bergen :) Vi har nettopp fått ny tunell som "halverer" kjøretiden til Os, så det skal bli kjekt å besøke Oseania igjen. Så en Olaug Nielsen bok der for noen år siden :)
  Shoppestopp har jeg også for tiden, har blitt racergod å finne gratisarrangementer, men noen billetter blir det innimellom.

  SvarSlett
  Svar
  1. Samme her, Tine. Racer på tilbud, gratis etc. Mye artig gratis på nett også. Nina Lykke og Hjorth den 14. på fb fra Litteraturhuset feks.
   Ser ut til at det blir teater på meg, siden en venninne vil.

   Slett
  2. Kjekt at så mange skal se denne - jeg lytter meg gjennom boka nå med Ane Riel som innleser. Kan ikke takke deg nok Anita for å peke meg i rett bibliotekslydbokretning da jeg vaset rundt i feil app. Allbok er flott - jeg finner masse ledig som jeg vil lese. Det er jo helt gull :-)

   Men...

   Nina Lykke og Hjorth på FB fra Litteraturhuset. Hvor finner jeg?? Det passer sannsynligvis dårlig mtp tidsforskjellen, men dog :-)

   Slett
  3. Bare hyggelig Marianne:) Jeg har mye å takke deg for også:)

   Ang, fb.arr, sendte jeg deg pm nettopp.

   Slett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)