onsdag 8. februar 2023

Kart over forfatterland jeg har besøkt

Jeg har gjenopptatt registreringen av land jeg har besøkt i litteraturen. Dvs - land hvor mine leste forfattere kommer fra. Litt morsomt å ha oversikten på et kart. 

Det er kun forfattere som er lest etter 2011 jeg har notert, så det mangler nok en del. Men - ett sted må man jo begynne. 

Hvor mange har du besøkt? Klikk deg inn på linken fra fanen min over HER for å lage eget kart og samtidig møte en representant fra hvert av 'mine' land :-)7 kommentarer:

 1. Gøy:) Jeg noterer ned i hver månedsoppsummering, så det skal være relativt lett å lage er kart.. Noen land har veldig mange forfattere/bøker, andre ikke så mange, men det er sikkert ganske vanlig..

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja denne er litt morsom. Jeg vet jo at enkelte land er overrepresentert i lesingen min også, men det var litt interessant å se hvor "verdensomspennende" jeg har vært :-)
   Så får det heller være litt feil visuelt på kartet om jeg f.eks. har lest kun en forfatter fra Kina. Landet - stort eller lite - er likevel representert. Lag et eget - hadde vært kjekt å se!

   Slett
  2. Prøvde å lage kart nå, men det ble for komplisert for meg å legge det ut på bloggen nå. Det ble bare tull.. Vet heller ikke hvordan jeg får tatt vare på kartet.. Har du en enkel oppskrift?Og så ser jeg at det tar tid å notere bøker/forfattere, samt huske alle land. Har merket alle de jeg husker, og det er veldig mange, men lell... Finnes en del land i Afrika, samt Øst-Europa og noen småland i Asia jeg mangler, eller ikke husker..

   Slett
  3. Jeg tror også jeg mangler noen land, men det får så være. Når det gjelder å legge ut så må du kopiere og legge inn HTML-teksten i HTML-skrivemodus. Jeg skal sende deg oppskrift senere :-)

   Slett
  4. Ja, det var det jeg gjorde, men det ble bare tull, ble bare script., så la jeg inn i HTML visning, og da ble det alt for stort når jeg så forhåndsvisningen..

   Slett
 2. Sånt er artig! Eg har ei fane på bloggen som viser hvilke land eg har vore borti, samt hyller på Goodreads, men eit slikt kart gjer det meir visuelt. Eg må prøve i helga :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Gjør det - blir spennende å se på kartene. Jeg ser jeg har "et par" land igjen ;-)

   Slett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)