tirsdag 24. juli 2018

4 x 2018 Man Booker på Storytel

Med mindre The Guardian har narret oss et halvt døgn før langlisten til Man Booker prisen 2018 skulle offisielt vært sluppet, så ser den altså så her ut. Det beste? Alle titlene i rødt forefinnes på engelsk på Storytel. Abonnerer du så har du disse 4 tilgjengelig :-)
 • Belinda Bauer: Snap
 • Anna Burns: Milkman
 • Nick Drnaso: Sabrina
 • Esi Edugyan: Washington Black
 • Guy Gunaratne: In Our Mad and Furious Sea
 • Daisy Johnson: Eveything Under
 • Rachel Kushner: The Mars Room
 • Sophie Mackintosh: The Water Cure
 • Michael Ondaatje: Warlight
 • Richard Powers: The Overstory
 • Robin Robertson: The Long Take
 • Sally Rooney: Normal People
 • Donal Ryan: From a Low and Quiet Sea
Happy read!


.

12 kommentarer:

 1. Ah, du har allerede funnet ut av det. Så bra det var noen titler tilgjengelig! Jeg har bestilt fem fra Bookdepository og en til Kindle foreløpig, regner med det blir en del flere til Kindle etter hvert. Men mye var billigere i papir enn til Kindle. Kos deg med lydbøkene! Gleder meg til de første omtalene begynner å komme :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Da var jeg ferdig med Steinbeck og kan ta fatt på Booker-bøkene. Jeg er alltid like engasjert i starten, og håper denne gang at jeg får en god en.. Dårlig start på Booker-lista dreper litt gnisten hos meg. Men, nå går Snap og The Water Cure parallelt, og jeg satser på en double ;)

   Slett
 2. Snap er vel den eneste jeg ikke kommer til å prioriterei første omgang, ikke det, jeg har lest et par bøker av henne og har likt det jeg har lest men blir jeg ferdig( meget optimistisk) så kommer jeg til å lese den også. Jeg og lydboker, not a good match fr jeg glemmer å høre etter, skjønt jeg var medlem av Storytel et par måneder i fjor og hørte et par engelske bøker(vel og merke med papirboken foran meg, litt av vitsen falt bort men men) Blir spennende å høre hvordan vi liker de ulike bøkene si som skal eller eventuelt ikke skal ta for oss listen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Da var jeg ferdig med påbegynt bok og er klar for mine første to Booker-bøker. Like spennende hver gang. I tillegg er det tomt hus her et øyeblikk, så nå er det bare å nytte sjansen! Kos deg med Booker-bøker, og så får vi se da - hvem som liker hva og hvorfor :)

   Slett
 3. Svar
  1. Jeg går svært optimistisk ut som vanlig, og så får jeg se hvor lenge bøkene klarer å holde på interessen min. Over 36 grader såvidt her idag, så leseværet er ikke akkurat optimalt... Eneste som hjelper er å duppe i fjorden. Klager ikke, bare ikke helt vant til varmen ;)

   Slett
  2. Det er ikke mye man orker i slik varme! Og jeg tror vi aldri kommer til å bli helt vant med det på disse breddegrader :D

   Slett
  3. Vant med det, nei det tror jeg ikke. Men et aldri så lite snev hver sommer hadde gjort seg. 3 uker istedenfor 3 dager hadde vært en fin begynnelse :D Men jeg klager ikke, idag er det "bare" 27 og jeg føler meg direkte levende igjen. Fjorden er avkjølende, så det er bare å hoppe i 'havet' når hetetoktene kommer ;)

   Slett
 4. Sånn - da er alle fire lastet ned! Takk!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kos deg :) Jeg er snart ferdig med Snap. En snedig krim, gitt!

   Slett
 5. Takk for tipset, akkurat det jeg trengte for å slippe å søke selv.

  Jeg hadde i utgangspunktet ikke planer om å hoppe på Booker-bølgen i år, men reaktiverte akkurat Storytel for å komme gjennom resterende uker med buss for tog, og da var dette perfekt timing. Jeg startet med "The Mars Room", tenker "The Water Cure" blir neste. Så får vi se hvor lenge engasjementet for Booker holder. Erfaringen tilsier ca 3-4 bøker, og det kan jeg jo nå faktisk få med meg via Storytel.

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig :) Jeg har fått en liten setback i supervarmen som overfalt vestlandet, men jeg er igang med Snap. Og dette været kan vel ikke vare stor lenger nå, eller kan det? Det er jo aldeles fantastisk bra, men lesing frister ikke så mye når topplokket koker... Skal se du er heldig og lytter til 4 som kommer til kortlista! Man vet jo aldri. en gang må man jo ha flaks... ;) Nyt været! I Stavanger har vi skutefest :)

   Slett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)