mandag 21. oktober 2013

Nye oppdateringer til Calibre og Plug-Ins

Jeg har nå oppdatert oppskriften "Hvordan konvertere norske e-bøker til Kindle format" med de siste versjonsnumrene til freebee programmet Calibre. Dersom du ikke har problemer med verken Calibre eller Plug-ins så er det ikke nødvendig å oppgradere! Det er bare "minor changes" i programvaren! For de av dere bit-fiklere som er lik meg - kjør på :-)

Kontakt meg gjerne ved spørsmål. Oppskriften skal nå være up to date med det siste!

6 kommentarer:

 1. Jeg ville bare si at jeg nå tror jeg har funnet ut hvordan jeg ordner norske bøker på kindle. Har hvert fall kjøpt to stk. som ligger pent i biblioteket :) Kos deg i "Junaiten".

  SvarSlett
  Svar
  1. Så flott Karete !!! Det hjelper jo også at oppskriften er oppdater ;o) Idag leste jeg Kindle'n min på Starbucks - fantastisk dings å dra med seg på tur!

   Slett
 2. I morgen er det vel jeg som sitter på Starbucks på Schipol og leser ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Starbucks er den perfekte Kindle add-on :o) God tur til deg også !!!

   Slett
 3. Tusen takk for oppskriften! Fungerte som bare det :-) Ser ikke den helt store forskjellen på den nye oppdateringen... Vet du hva som er nytt og spennende?

  -Tove-

  SvarSlett
 4. Har noen problemer med en feilmelding i Calibre, men den funker. Kanskje jeg skulle avinstallere og legge inn siste versjon på ny? Koser meg med ny Kindle Paperwhite touch :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)