Nye oppdateringer til Calibre og Plug-Ins

Jeg har nå oppdatert oppskriften "Hvordan konvertere norske e-bøker til Kindle format" med de siste versjonsnumrene til freebee programmet Calibre. Dersom du ikke har problemer med verken Calibre eller Plug-ins så er det ikke nødvendig å oppgradere! Det er bare "minor changes" i programvaren! For de av dere bit-fiklere som er lik meg - kjør på :-)

Kontakt meg gjerne ved spørsmål. Oppskriften skal nå være up to date med det siste!

Kommentarer

 1. Jeg ville bare si at jeg nå tror jeg har funnet ut hvordan jeg ordner norske bøker på kindle. Har hvert fall kjøpt to stk. som ligger pent i biblioteket :) Kos deg i "Junaiten".

  SvarSlett
  Svar
  1. Så flott Karete !!! Det hjelper jo også at oppskriften er oppdater ;o) Idag leste jeg Kindle'n min på Starbucks - fantastisk dings å dra med seg på tur!

   Slett
 2. I morgen er det vel jeg som sitter på Starbucks på Schipol og leser ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Starbucks er den perfekte Kindle add-on :o) God tur til deg også !!!

   Slett
 3. Tusen takk for oppskriften! Fungerte som bare det :-) Ser ikke den helt store forskjellen på den nye oppdateringen... Vet du hva som er nytt og spennende?

  -Tove-

  SvarSlett
 4. Har noen problemer med en feilmelding i Calibre, men den funker. Kanskje jeg skulle avinstallere og legge inn siste versjon på ny? Koser meg med ny Kindle Paperwhite touch :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar