mandag 14. oktober 2013

Lanseringsfest hos ny ebok-butikk !!!

Onsdag forrige uke åpnet EBOK.NO dørene til Norges nye nettbokhandel for ebøker og lydbøker. Denne er vel verd et besøk! Her er det knallgode tilbud med opptil 80% rabatt på både ebøker og lydbøker.

Besøk EBOK.NO på nettet HER!.

5 kommentarer:

 1. Har vært der, noen gode åpningstilbud. Men jeg skjønner egentlig ikke, alle påberoper seg å bli Norges ebok portal??? Liker at en del kan lastes direkte til Kindle da. Blir spennende med opplegget til Gert Nygårdhaug også (http://gertnyg.com/index.php) Likte å kunne kjøpe Pergamentet til 100 kr.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det blir spennende fremover og se hva de enkelte forfatterne lander på når det gjelder ebok formatet til egne bøker!

   Slett
 2. Fint at flere kommer inn i dette markedet. Men det var dårlige søke og sorteringsmuligheter her. Vi får håpe dette blir bedre.
  Fint med "send til kindle". Så får vi bare håpe at flere forlag gjør som Aschehoug og fjerner fysisk DRM. Enklere for oss kjøpere som da slipper å fjerne DRM før vi sender til Kindle.

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig med deg når det gjelder søk og sortering. Jeg syns igrunnen all news er good news når det gjelder tilfang på ebok-leverandører. Savner imidlertid en "Amazon"-variant som omfavner alle forlag. Bokskya er jeg allergisk mot... Jeg tror at fysisk DRM er på vei ut. Aschehoug gjorde et smart valg! Jeg er spent på utviklingen. Den går seint, men ingenting kan stoppe eboka. Den er her for å bli.

   Slett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)