fredag 19. juli 2013

Revolveromtale - "Kill You Twice" av Chelsea Cain

Idag skal jeg nøye meg med en kort en! Dette er femte boka fra Cain og seriemordersken Gretchen Lowell er igjen midtpunktet som psykoseksuell friste(morde)rinne med politietterforsker Archie Sheridan på hjul. Cain klarer det utrolige, nemlig å holde på spenningen i nok en historie om beauty-killeren. Jeg er særdeles imponert! Jeg har nemlig sterke tendenser til å dette av lasset når det blir for mye, og det blir det fort for min tålmodighet! Det sier imidlertid sitt at jeg har forhåndsbestilt bok 6 i rekken av Cain-utgivelser (kommer i august) og har allerede nedlastet fra Amazon den fjerde boka - den som IKKE omhandler Gretchen siden hun for en gangs skyld sitter i ro bak lås og slå. Det er noe besnærende fengslende med atmosfæren som Cain klarer å skape - igjen og igen. Jeg får rett og slett ikke nok! Kill You Twice ble som de andre bøkene fortært på under 2 dager med meg klistret til ebok-sidene. Hjelpe og trøste - er jeg blitt seriemorderavhengig??

Kjapp blurb fra Bokkilden
Amerikas mest forførende seriemorder er tilbake i Chelsea Cains nye og fengslende thriller - og denne gangen drar hun Portlands sterkt prøvde etterforsker, Archie Sheridan, enda dypere ned i sin mørke fortid. Gretchen påstår at hun har førstehåndsinformasjon om en ny og grusom drapssak. Archie er ganske sikker på at hun bløffer bare for å treffe ham igjen, men han kan ikke la muligheten for å få viktige tips gå fra seg. Han må ta stilling til om det å stoppe en ny morder er verdt prisen for å stå ansikt til ansikt med sine demoner igjen.

Omtalene på de første tre bøkene i serien
 1. Ondskapens Hjerte
 2. Hjerterdame
 3. Hjerterått

Kilde: egen ebok
Forlag: Pan, kjøpt på Amazon
Utgitt: 2012
Sideantall papirutgave: 337
Språk: Engelsk
ISBN papir: 9780312619794
Utfordring: GoodReads


Et lite stykke heaven - Barbuda

.

2 kommentarer:

 1. Nr.6 allerede i august sa du.
  Det klør allerede i kindlefingern, og det til tross for at jeg var særs tålmodig å ventet på biblioteket på nr.5. Hva var det nye forsettet igjen?, jo, kun kjøpe bøker sekunder før lesing.
  Stålsetter meg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tålmodighet? Hvem er det? Tipper du leser bok 6 i august jeg - og starter sånn ca den 13... Skal huske å minne deg på når boka er ankommet Kindle'n min - og dersom du vil luuuure litt på innholdet:

   http://www.amazon.com/Archie-Sheridan-Gretchen-Lowell-ebook/dp/B009LRWU74/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1374396719&sr=8-1&keywords=chelsea+cain

   Jeg sier bare... Pre-order with 1-Click...

   Slett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)