torsdag 13. juni 2013

For en uke og for et marked!

Et lite hjertesukk.... Jeg trodde å leie ut et hus skulle bli en møysommelig jobb og startet med en annonse på finn.no forrige uke. Kanskje jeg får leid ut før vi drar på ferie i juli/aug - kanskje ikke... Uansett hadde jeg god tid på meg, regnet jeg med. Milde himmel tok jeg feil! Den siste uka har jeg derfor beiset, handlet og skrudd møbler, gått bananas i blomsterbed og plener, flyttet, kastet, vasket og styrt. Jeg ble nedrent av potensielle leietakere!!! Hvem skulle trodd? Djiiizes! Resultatet er ei bok lest sålangt i juni - haha, og jeg hadde lagt klar 10 nye bøker for denne måneden sambo'en så beleilig har rømt landet. Holder på med biografisirkel-boka om Freddie Mercury og satser å få den ferdig blogget til den 15. Jeg kan bare bekrefte - det er utleiers marked i Stavanger - på stereoider!!!

.

4 kommentarer:

 1. Ja, så feil kan man ta ;) Lykke til, du kommer nok i mål skal du se :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke verste feilen å ta :) Og i mål, det er jeg allerede kommet! Kontrakt signeres imorgen på 3+1 års utleie til en kriminell høy pris. Det er et firma som skal betale leien, så jeg har ingen kvaler. Familien som skal bo i pendlerkåken vår er superkoselige og ordentlige folk. Dette blir rett og slett good! Og alt gjort på ei uke. Til helgen blir det feiring :D

   Slett
 2. Det tror jeg det er flere steder i landet akkurat nå. Jeg krysser fingrene for at dere får en hyggelig leietaker som også er en sikker betaler, Marianne.

  Null bøker fullført på meg, jeg venter fortsatt på kom og hent meg sms fra brillene mine ;) Jeg holder meg til lesing på pc-skjerm på jobb, og innlegget ditt var akkurat passe langt så jeg klarte ikke å holde meg unna.

  GOD SOMMER, Marianne! Måtte den bli fylt med deilig solskinn og fine opplevelser.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp Mari - her er det sikkert som banken når det gjelder betaler. Det er NATO :-) Familien er også veldig trivelig, så dette går veien selv om det gikk riimelig kjapt.
   Jeg har også fått meg briller, og det er HEAVEN! Det er progressive briller, men jeg bruker dem bare til lesing foreløpig. Føler ikke jeg trenger dem på det jevne ennå. (Eller, korreksjon... jeg glemmer dem dersom jeg ikke skal lese foreløpig...hehe..) Håper du får samme euforiske følelsen som jeg fikk når du får brillene på nesa. Det ble så utrolig mye mer behagelig og lite stressende i hodet med en gang!
   God sommer til deg også Mari! Håper du også får en fantastisk flott og varm en :D

   Slett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)