torsdag 29. november 2012

Nyhet - flunkende nytt Touch lesebrett fra Digitalbok!

Digitalbok lanserer nå sitt flunkende nye Digitalbok Touch lesebrett! Her kan man handle norske e-bøker rett ned på lesebrettet via trådløst nettverk. Jammen ikke verst! Jeg har ikke testet dette brettet selv, men deler gjerne nyheten med meg likevel :o)

Digitalbok Touch er mindre enn det forrige lesebrettet fra Digitalbok. Det fysiske tastaturet er borte og batterilevetiden er 7-10 dager ved normal bruk. Prisen er også veldig spiselig, kr. 999,-!

Les gjerne mer om nyheten fra Digitalbok HER..

15 kommentarer:

 1. Spennende med konkurrenter til Kindelen, men batterilevetiden på 7-10 dager var ikke mye å skryte av, synes jeg. Pluss for at lader følger med! Det var litt irriterende å måtte etterbestille lader hos Amazon da jeg ikke hadde lest produktinfoen god nok.

  SvarSlett
  Svar
  1. Konkurranse er bra! Jeg kjenner imidlertid ikke til brettet selv, og den fysiske kvaliteten på den forrige var .. ikke helt Kindle, for å si det slik. Håper dette brettet mer svarer til forventningene. Det hadde vært bra! Spesielt siden man kan kjøpe norske e-bøker direkte ned på brettet! Enig når det gjelder lader til Kindle. Jeg hadde imidlertid HTC telefon, og bruker samme lader. Både på mobil, Kindle OG fotoapparatet mitt :o)

   Slett
  2. Det var et utrolig praktisk ladeopplegg! Slikt noe har ikke vi i hus :)

   Slett
 2. Spennende! Vurderer å kjøpe meg en sånn men jeg er så skeptisk til alt som ikke er bøker i bokform :P Men føler jeg går glipp av noe! Denne var ganske billig så det er ikke en super investering hvis jeg ikke liker det :) Takk for tips!

  SvarSlett
  Svar
  1. Forstår skepsisen din. Hadde den selv, helt til jeg fikk tatt i mitt første lesebrett - så var jeg solgt :o)

   Slett
 3. Har ventet en stund på akkurat denne utviklingen av lesebrett i forhold til å få leste norske e-bøker! Denne står nå på ønskelisten til jul ; ))

  Takk for flott tips : )

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant! Direktekopling fra norsk ebok-netthandel direkte ned på lesebrett er intet mindre enn genialt. Ebok-utvalget øker stadig, og dette var et gedigent steg i rett retning!!! :-)

   Slett
 4. Venter på å få høre noen erfaringer knyttet til dette lesebrettet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jeg også spent på! Jeg håper det får bedre mottakelse enn det forrige, og at den fysiske kvaliteten blir noe mer solid! Vi trenger et godt "norsk" lesebrett for å få fart i ebok-salget, da blir tilbudet straks mye bedre også :o)

   Slett
 5. Vet ikke om jeg tør prøve... ble jo miss med den andre hos digitalbok, men klart en burde benytte tilbudet nå da.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg husker at du ikke var spesielt hypp på den første du kjøpte.. En gang må jo "vi" i Norge også klare å få til et solid og godt lesebrett! Kanskje dette er det rette? Jeg vet faktisk ikke, for jeg har ennå ikke sett det "i levende live" dessverre...

   Slett
 6. Jeg sitter på gjerdet og venter at noen har en eller annen erfaring å komme med når det gjelder denne utgaven. Jeg er ny i ebok-verdenen og tenker at jeg ønsker meg en jeg kan lese norske bøker på, men ser jo at "alle" bruker kindle.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er nesten sånn at jeg kunne tenke meg å kjøpe brettet selv bare for å teste hvordan det er :-) Har fått flere spørsmål ang. dette og nå begynner jeg selv å bli nysgerrig på kvaliteten! Kanskje rett rett og slett skal gjøre det!

   Slett
 7. Supert! Da venter jeg i spenning på din erfaring :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå er det på vei - så jeg er like spent ;o)

   Slett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)