fredag 24. juni 2016

Bokryggpoesi #2

Mitt bidrag til fredagens bokryggpoesi. Sjekk Pias Kulturkrok for flere kreativiteter og ha en VANNvittig fin helg (mens man snakker om storm i juni... ;-)


 

Det jeg elsket
Storm i juni
Himmelfall
Mormor danset i regnet
Den trofaste hustru


11 kommentarer:

 1. Himmelfall, ja, det kan du godt skrive om i dag - og hva er vel bedre enn å danse i regnet? Herlig poesi :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Inspirasjonen var ikke vanskelig å finne
   Idag ble jeg grundig våt til skinnet
   :-)

   Slett
 2. Dette var en fin poesi og Himmelfall er det her også i dag, det er nesten så jeg skulle ønske at det var litt kaldere også for vått og varmt er ikke en god kombinasjon hva været angår!

  Skal gå gjennom bokhyllene jeg også i dag og plutselig kommer det et bidrag her i fra også! Ha en fine fredag, Marianne! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vått og varmt er klamt, ja.. Det eneste fine er at jeg slipper å vanne plantene for naboen som er på ferie. De klarer å drukne seg selv helt på egenhånd ;) Det er ihvertfall en fin dag å sjekke bokhyllene sine på. Garantert innevær! Og så ser jeg fram til Beathe-poesi :)

   Slett
 3. Jeg måtte bare slenge meg på i dag. Jeg hadde noen bøker jeg tror passet perfekt! Det er garantert innevær i Flekkefjord og. Jeg venter storinnrykk av familie i helgen så jeg har et stort håp om sol de neste dagene. Der er jeg og meteorologene uenige :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingen kan ta fra deg håpet og optimismen, Astrid Terese. Selv ikke en sølle meteorolog og ti... :-)

   Slett
 4. Her i Bergen åpnet alle himmelens sluser seg i dag, og jeg sitter og er våt på hettegenseren as we speak. Flott poesi, skal se hva jeg greier å sette sammen til neste fredag. Riktig god helg Marianne!

  SvarSlett
  Svar
  1. Her er det tryggest med snorkel og flytevest parat... "Litt" synd at det er strandvolley-turnering i Stavanger fra igår til søndag... :) Da ser jeg fram til enda et bidrag neste fredag. Riktig god helg til deg også!

   Slett
 5. Superbra bokryggpoesi!! Takk for påminnelsen, nå skal jeg finne frem bøker og kamera :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker - og, ja gjør det. Jeg ble så inspirert at jeg har laget flere idag. Pøsregn ute, kreativ innomhus :) Det kan være godt å ha noen i bakhånd til travlere fredager fremover. Kjekt du slenger deg med!

   Slett
  2. Så smart! Det tar tross alt tid å finne et passende poesi :))

   Slett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)