lørdag 28. desember 2013

GLADMELDING og HURRA! Norske ebok-leverandører sender rett til Kindle!

Flere norske ebok-leverandører har nå sett lyset og forstått at Amazon sine Kindle lesebrett is here to stay! Istedenfor å tape i kampen mot engelske ebøker så har følgende nettbutikker åpnet for å gjøre livet enklere for oss som liker å lese både norsk og engelsk litteratur på ett og samme lesebrett:

Tre ganger tre hurra for ...
  • Aschehoug.no
  • Digitalbok.no
  • Ebok.no
Løsningen er like enkel som den er genial. Ovennevnte nettbutikker har fjernet DRM-sperren på alle eller deler av utvalget av ebøkene sine og benytter Amazon sin allerede lenge eksisterende programvare Send-To-Kindle til å gjøre jobben for seg.

Aschehoug.no har samtlige ebøker tilgjengelig for Kindle! Her er det bare å velge og vrake :o) Fremgangsmåten for hvordan du sender de norske ebøkene fra Aschehoug over til Kindle finner du HER.

Hos Digitalbok.no kan noen ebøker du kjøper (de uten teknisk DRM) sendes direkte til Kindle. Hvordan du finner ut om boka du ønsker å kjøpe fra Digitalbok.no har teknisk DRM eller ei lærer du HER. Hvordan du sender disse ebøkene fra Digitalbok.no til Kindle finner du HER

Hos Ebok.no finner du tilgjengelige norske ebøker for Kindle HER og fremgangsmåten for å få dem over HER. De har foreløpig over 1000 ebøker - and still counting - som kan sendes til Kindle.

Ikke glem - at alle andre norske ebøker som fremdeles har teknisk DRM også kan leses på Kindle. Det krever bare litt mere arbeid. Oppskriften på How-To finner du på bloggen min HER.

Er ikke dette gode nyheter på tampen av 2013 så vet ikke jeg :o)2 kommentarer:

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)