onsdag 24. april 2013

Nytt design...

Idag skulle jeg bare... litt! Det blir alltid litt mye når jeg BARE skal... Tidlig til sengs med Sandmannen av Kepler, var planen på verdens bokdag. Men neida, Marianne satt seg til PC'en og har sittet her i snart 5 timer. Bloggen nærmer seg 2 års jubileum med stormskritt og jeg fant ut det var på tide med en aldri så liten facelift. Det er ikke sikkert jeg er helt ferdig, så dersom bloggen min går opp og ned som en jojo de nærmeste dagene så er dere herved informert... Og, dersom dere mot formodning skulle få problemer med å vise sidene mine (blogspot har oppført seg någet sært ikveld) så gi lyd.

Ellers så er jeg ved godt mot, har nettopp lest min første Dostojevskij novellesamling (über-merkelig og sær) og stiftet beskjentskap med Vigdis Hjorth (fantastisk utrolig deilig bra!) så det kommer et par bokomtaler etterhvert. Også de dydige skjørtekantene til Jane Austen da... Jepp, den kommer den også. In due time....


.

19 kommentarer:

 1. Jeg hadde egentlig tenkt å vente med kommenteringen til jeg hadde litt bedre tid, men når du skriver Vigdis Hjorth og pøser på med adjektiver, kunne jeg ikke la være. Hvilken bok er det du har lest?

  Jeg liker desinget btw!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har lest den lille boka Hysj av Hjorth. Det var en nydelig, nesten poetisk, historie om en hore. Det var en utrolig skjør og vakker tone i boka til tross for at den (selvfølgelig) handlet om utroskap, men også skam, skyld og lengsel. Jeg ble skikkelig overrasket, for jeg kjenner ikke Hjorth fra før.

   Slett
  2. Ahh, den har jeg ikke lest engang, som Norges selvutnevnte største Hjorthfan, må jeg anskaffe PRONTO.

   Slett
  3. Det høres nokså kleint ut å kalle den en liten perle, men det var virkelig det den var. Og da vet jeg hvem som satte Vigdis Hjorth på kartet for min del! Det må absolutt ha vært deg! Vinglet litt mellom Line og deg, men husket hyllesten jeg leste på en blogg her tidligere. Da Hysj var på Notabene-salget så måtte jeg jo plukke den med meg. Tusen hjertelig! Det var et usedvanlig flott forfatter-bekjentskap!

   Slett
 2. Likte det nye, freshere design veldig godt!

  SvarSlett
 3. Åh, så fint og nytt det var her da! Glade farger og herlig design :) Grattis grattis :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Anette! Det var en leser som gjorde meg oppmerksom på at han ble villedet av headeren min da han googlet etter teknisk Kindle info og havnet på min blogg. Det var liksom lite der som fortalte at dette var en bok- og lesebrett blogg. Den ene mailen tok den andre, og etter et par tips fra nye øyne så så jeg jo problemet. Det blir nok justert ytterligere her etterhvert, men nå har jeg ihvertfall fått et utgangspunkt. Målet er å være ferdig til 1.mai og 2-års jubileumet for bloggen :o)

   Slett
 4. Aj, dette ble jo riktig så bra! Gratla :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk, Elliken. Det var på tide med en endring nå.

   Slett
 5. Gratulerer med nytt og veldig flott design :)
  Og Hysj må jeg se nærmere på!
  Ønsekr deg en glad dag!
  Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Hysj var en søt, veldig kort roman som jeg absolutt kan anbefale at du kikker på. Litt trist og skjør, men likvel nydelig.
   Hyggelig du liker designet. Det er alltid så vanskelig å finne noe nytt...

   Slett
 6. Gratulerer med flott design:) Det er godt å fornye litt av og til.

  SvarSlett
 7. Dette ble utrolig ryddig og flott, Marianne! Ikke at jeg har tenkt noe annet tidligere, men når du først har gjort en endring så ser jeg at dette ble virkelig bra. Flink er du :)

  Nå fikk jeg lyst til å gjøre noe med mitt eget design igjen, jeg angrer meg for at alt er så mørkt og er redd det skremmer lesere ved å være ubehagelig. Når man selv syntes det er fint er det lett å bli litt blind av slikt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig å høre, Mari :) Jeg ble tipset av en tilfeldig leser av bloggen min at jeg kanskje burde vurdere å gjøre noe med organisering og header. Han trodde nemlig han var kommet til en blogg om astrologi... mens han lette etter teknisk Kindle-info og havnet hos meg. I og med at jeg har ca 50/50 lesere på bokomtaler/bokrelatert stoff og Kindle/lesebrett/ebok-info så måtte jeg tenke meg litt om. Det nye "designet" er mye mer kommersialisert, men også enklere og ryddigere. Kanskje det var tilfeldig, men igår hadde jeg over 1100 hits på bloggen min på en dag, og det skjer ikke så altfor ofte, kan man trygt si..
   Jeg liker bloggen din jeg, Mari. Det er liksom DEG :) Jeg forstår imidlertid behovet for å gjøre "noe", for jeg kjente jo på at jeg syns det var kjekt å møte noe annet da jeg logget meg på etter endringene var gjort. Ny vår, ny inspirasjon :D

   Slett
 8. Kjempefint nytt design du har fått! Likte det gamle også, men det gikk til tider litt seint med å få opp bloggen din på mobilen før.
  Men trodde først jeg var kommet feil når jeg kikket innom nå ;-)
  Gratulerer uansett. Stilig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg blir fremdeles overrasket selv når jeg logger inn :-) Kjekt du likte det. Det er enklere, derfor kjappere, og sier kanskje litt mer om hva som er i bloggen i forhold til det gamle.

   Slett
 9. Det var eit veldig reint og fint design du hadde vald deg. Eg liker det.

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)