torsdag 6. oktober 2011

Salgsstorm på Kindle Fire

Det ser ut for at Amazon med den nye Kindle Fire har hatt en brakstart! Ifølge info lekket fra amazon.com så er over 254.000 enheter blitt forhåndsbestilt fra Amazon de første 5 dagene! Dette betyr at gjennomsnittlig ca 2.100 Kindle Fire er blitt bestilt pr. time... eller, en Kindle Fire annethvert sekund!!!

Jeg tror ikke at Kindle Fire vil selge bedre enn iPad sånn i det jevne løp, men jeg må si at jeg er rimelig imponert over salgsstarten - som foreløpig er US only! 

Når jeg selv nå har fått tenkt meg om så tror jeg ikke at det blir noen ny Kindle på meg i denne omgang. Jeg heller fremdeles til tastaturversjonen til min Kindle 3 som nå heter Kindle Keyboard. Det har ingenting med pris å gjøre, for den er faktisk veldig så konkurransedyktig. Jeg er bare ikke keen på touch skjerm, og da blir den minste Kindle et noe dumt kjøp - siden min eksisterende K3 i tillegg til tastatur også har dobbelt så lang batteri-levetid og mye større lagringskapasitet.

Hadde jeg derimot ikke hatt noe lesebrett og ikke hatt noe imot touch skjerm, ja da ville jeg ventet og kjøpt meg Kindle Touch som sannsynligvis ikke er så langt vekk fra det europeiske markedet. Et flott design, liten, kjapp og lett og med one-click buy av e-bøker kun et par fingersveip unna :-)


Mens vi venter på vinteren - her er fra "7th Heaven" Whistler/Canada!


.

1 kommentar:

  1. Jeg er også veldig glad i min Kindle 3. Hadde vært spennende å teste den nye, men lever godt med den jeg har.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)