søndag 28. august 2011

Daglig tilbud på Kindle e-bøker

Gå ikke glipp av Amazon's daglige tilbud på e-bøker. Virkelig gode priser på bestselgere!

Følg linken HER for dagens godbit og legg den til i "Favoritter" for fremtidige fristelser :-)


.

5 kommentarer:

 1. Er disse tilbudene egentlig tilgjengelig for oss som bor i Europa? Ser man i Kindle Daily Post for internasjonale kunder så finnes ikke disse tilbudene der. Klikker man seg inn på boken som er ukens tilbud er ikke den tilgjengelig for kunder i Europa heller dessverre.

  SvarSlett
 2. Hei Mari, jeg kjøpte idag dagens tilbud via linken min over her uten problemer. Det kan være du må gå inn via linken og ikke via "vanlig" Kindle-bok kjøp. Jeg hadde ihvertfall ingen problemer med handelen :-)

  SvarSlett
 3. Gårsdagens bok var The Lincoln Lawyer og den var ikke tilgjengelig for kunder i Europa. Det er nok heller det at det kan variere da, for enkelte bøker har jo restriksjoner. Da var det nok tilfeldig med den ene boken, for jeg ser at denne, som du sier, ikke har noen restriksjoner :)

  SvarSlett
 4. Ahh.. så dumt da! :-( Fikk ikke med meg "The Lincoln Lawyer", kunne faktisk tenkt meg den - men da gikk jeg vel heller ikke glipp av noe billigkjøp heller da.. Hmm.. Kjipt at de ikke velger tilbudsbøker som er tilgjengelige over hele fjøla! De har jo nok å ta av... Jeg får sende en aldri så liten klage til Amazon ;)

  SvarSlett
 5. Ja, gjør det :) De har restriksjoner på gratis-bøkene sine også. Forøvrig har jeg ikke sett noe til denne momsen som den norske regjeringen har sagt de skal pålegge utenlandske e-bokselgere fra 1.juni. Kjøpte en bok til kindle for en uke siden, og jeg ble ikke belastet for noen moms.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...