torsdag 3. desember 2015

Kindle Paperwhite eller Kindle Voyage?


Det er tydelig at jula nærmer seg, for innboksen min begynner å fylles med dilemma-spørsmålet: Hva burde jeg velge å gi/ få i gave? Den nyeste versjonen av Kindle Paperwhite eller den en god del dyrere Kindle Voyage?

Jeg snur på flisa og svarer her.

Hva er DU villig til å betale for å lese bøker på et av de beste lesebrettene som er å få tak i?

Selv mener jeg:
 • Er ikke pris et element - kjøp Voyage, because you're worth it!
 • Vil du ha et superbra lesebrett for en billigere penge - kjøp Paperwhite!
 • Har du Paperwhite fra før - behold det, og blås i både ny Paperwhite-modell og Voyage!

Hva mener andre forståsegpå'ere:

Konklusjon:

Uansett hvilket av lesebrettene til Amazon du velger så får du mye kvalitet for pengene og veldig god service!

Ja til harde, flate pakker under juletreet! 

6 kommentarer:

 1. Lurer på å kjøpe meg en Kindle, det blir i så fall min aller første. Nå leser jeg på nettbrett og det fungerer forsåvidt helt fint det altså, men opplever problemer og mye stress når jeg kjøper engelske bøker og derfor har jeg vurdert Kindle i tillegg. Du som ekspert på området, hvilken ville du anbefalt?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg syns både Kindle Voyage og Kindle Paperwhite er i særklasse. Uansett hvilken du velger vil du ikke velge feil. Paperwhite er det billigste alternativet, så det kommer helt an på hvor langt ned i lommeboka du vil grave - og hvor geek du er når det kommer til å ha det siste og nyeste :-) Begge to er mye bedre enn det andre jeg har testet på markedet, så her kan du la lommeboka velge.

   Slett
  2. Ok, tusen takk for svar. Er ikke særlig geek på dette med tekniske duppedingser så mulig jeg går for det rimeligere alternativet siden jeg ikke helt vet hvor mye det kommer til å bli brukt.

   Slett
  3. Dersom du vil teste ut om Kindle er noe for deg i det hele tatt, gå for den aller billigste Kindle i første omgang. Du kan få kjøpt dem veldig pent brukt på Amazon, eller billig nytt. Du har "bare" 3-4 ukers batteritid på denne, og "bare" plass til 1000 bøker. Det er ikke touch-skjerm, men det trenger du heller ikke når du skal lese. Knapper funker like greit. Sjekk linken nedenfor for den minste Kindle!

   http://www.amazon.com/Kindle-eReader-eBook-Reader-e-Reader-Special-Offers/dp/B0051QVESA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1449236328&sr=8-1&keywords=kindle+models

   Slett
 2. Jeg har så lyst på ny Kindle! :-) Jeg tror nok jeg vil gå for Paperwhite når jeg får somlet meg til det.

  SvarSlett
  Svar
  1. Snart jul vettu, Astrid Terese :-) Paperwhite er flott. Jeg har ikke noen bedre leseopplevelse med Voyage sånn egentlig, og det er heller ikke noe som minner meg på at jeg har den siste *flash* nye Kindle. Har alltid irritert meg mer over dårlige bøker enn noen av lesebrettene fra Amazon. De har alltid stått til forventningene. Alltid! Og med cloud'en, og muligheten for å laste opp nesten hvilken som helst ny norsk ebok, så syns jeg hele Kindle-familien er way ahead det meste.

   Slett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)