torsdag 20. desember 2012

Utbrettspike i Dagbladet reklame! :o)

Hvem hadde trodd at ebokhyllami skulle havne som innlegg i Dagbladet's "Digitale Julegaver"? Og ikke minst med meg selv som utbrettspike..

Nuvel - til poenget. Reklameavisen "Digitale Julegaver" skulle ha et innlegg om lesebrett, og da de googlet på nett etter potensielle lesebrett-eiere/ebok-lesere så ble bloggen MIN funnet! Det var jo svært så hyggelig da! Mediaplanet ville nemlig intervjue en e-bok leser istedenfor å reklamere for konkrete lesebrett, og i den forbindelse ble jeg stilt noen spørsmål som jeg svarte på etter beste evne. Vips - så ble ebokhyllami og jeg reklamefyll før jul. Her er resultatet :o)
Om jeg er en av Norges mest leseglade er jeg ikke helt sikker på, men at jeg er nååget over gjennomsnittet opptatt av ebøker og lesebrett - ja den kjøper jeg!
:o)


.

21 kommentarer:

 1. Grattis, pinupmarianne -)
  , og hele intervjuet uten at du forteller om de 100 situpsene du tar hver kveld.
  Noen som glemte å tute i eget horn?

  SvarSlett
  Svar
  1. HA HA HA - luringen :D De der situps'ene bruker jeg som argument hver gang det påstås at jeg ikke trener (noe som jeg faktisk heller ikke gjør for tiden, jeg har igrunnen vært sykt LAT dette året...- må være alderen... *kremt* og huff... :-/ Hadde gjort meg dårlig som pinup... men bakfra, på en solseng, hvor kun solhatten og Kindle'n synes så må jeg si jeg ser nokså veltrent ut... *LOL*

   Slett
 2. Så morsomt :-) Og du er den beste "e - bokmisjonæren" jeg vet om, så det skulle bare mangle at du ikke ble e - bok - midtsidedame i avisa også! Ønsker deg en finfin kveld, Marianne :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Silje - og en fin kveld til deg også! Ser ut for at vi overlevde overgangen til 2012 (et par minutter over 24:00 er klokka blitt), så nå er det bare å glede seg til jul :D Jeg misjonerer gjerne for lesebrettet, anytime.

   Slett
 3. Gratulerer som utbrettspike! Og hvilken feiende fint intervju, her får du virkelig frem fordelen med lesebrettet :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg håper det! Ihvertfall ønsker jeg å spre det glade budskap. Er selv papirbok-elsker i utgangspunktet, men det tok ikke lange tiden å omvende selv meg :) Ønsker deg en flotters helg og jul!

   Slett
  2. Jeg har ikke ønsket meg lesebrett til jul, men føler på meg at det slett ikke blir lenge til at jeg blir eier av ett! God helg, og ha en vidunderlig jul :)

   Slett
 4. Hehe, Pinup-Marianne, så utrolig bra! Er ikke Pinup-Marianne redd for å innføre slankepress blant bokbloggerne? Betyr dette at vi må slutte å blogge i joggingsen og stramme oss opp? Og ikke minst: Har du tenkt å utvide bloggbisnissen din og begynne med gjør-det-selv sminkevideoer? Du kan f.eks. sminke deg mens du anmelder bøker. LOL! Haha, det bør være planen for neste år. Du kommer til å tjene millions of dollars, Marianne.

  Intervjuet var fine greier, og du misjonerer godt for e-bøker. Jeg er selvfølgelig prinsipiell motstander som konservativ papirbokleser, men er stor tilhenger av at alle andre enn meg leser e-bøker, sånn at jeg får alle papirbøkene for meg selv.

  SvarSlett
  Svar
  1. Slankepress? MOI? haha... Ja den var god :D Jeg har bestemt samboen for at han liker former. Sånn er det med den saken. Ferdig diskutert her i huset. Når det er sagt så har jeg aldri blogget i joggings. Tror faktisk ikke jeg eier en eneste. De kastet jeg ut av huset etter mitt andre, og definitivt siste, barn ble født. Graviditetsklærne mine (lite ellers passet, hehe)

   Når det gjelder utvidelse av bloggbisnissen så tror jeg at jeg har funnet min nisje. Jeg skal begynner med Vlog istedenfor. Et aldri så lite "hvordan-ikke-behandle-planter-og-blomster" innlegg eller "hvordan-ikke-legge-elektrisk-kabel-hjemme-selv" Jeg hadde gjort det STORT! Vlog'en min skal hete "How-Not-To", holde seg til praktiske gjøremål i og utenfor huset, og nedslagsfeltet kan, om jeg gjør dette riktig - og på engelsk - bli enormt! Jepp! Her må det videre konseptutvikling til! :D

   Når det gjelder papirbøker, Line... jeg elsker papirbøker! Jeg er bare så mye mer glad i praktikaliteten av å ha hundrevis av bøker med meg i veska uten at de veier stort, og kan velge hva jeg vil lese når uten å bære meg skeiv...

   Det ser ut for at dommedag gikk over i likeste laget - klokken er slagen 12 med veldig god margin, og pinup misjonæren kan gå til sengs i trygg forvissing om at "I'll live another day" :D

   Slett
 5. Bra at andre også får opp auga for denne fine bloggen den, ikkje for ingenting at eg har linka frå egen blogg og til din :-)

  Keep on :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk så mye, Ingmar. Hyggelige ord :-) Ha en flott førjulshelg! Her er det soool :D

   Slett
 6. Gratulere så mye med omtalen! Det var vel fortjent at bloggen din blir "allemannseie" :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :-) Alltid happy for å spre det glade budskap - eller som Siljeblomst kalte meg, ebok-misjonæren hehe...

   Slett
 7. Grattis! Vel fortjent. Og så er du jo min ebok-guru også!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Anita! Riktig kjekt at flere får øynene opp for e-bøker. Litt sånn hjelp-til-selvhjelp også ser du, for jo flere som kjøper e-bøker desto større fokus får forlagene. Og kanskje ebok-biblioteket blir spredd over det ganske land! Hadde jo vært kjempegøy :D

   Slett
 8. Tommelen opp for deg og nye horisonter for den flotte bloggen din! Supert at ulike innganger til litteratur fremmes og formidles : ))

  Ønsker deg en riktig god jul og et spennende e-bokår 2013 ; )

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare bøker blir lest! Helt enig der, Dez :-)
   Ønsker deg også en riktig så god jul - og et flott leseår 2013 :D

   Slett
 9. Så moro! Jeg tror du er alles e-bokguru! I alle fall et forbilde, spesielt for ei som kun har lest en e-bok i år..... God jul:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. 2013 blir det 2 e-bøker, dobbelt så mange! ;o) Takk for det, Karin. Og God Jul til deg og dine også!

   Slett
 10. Så utrolig gøy :) Jeg fikk ikke lest så mange blogger i julestrien, så jeg har ikke fått med meg dette før nå! Interessant og god artikkel, og supert at de brukte deg. Jeg har anbefalt bloggen din selv til flere som er glade i e-bøker.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det var skikkelig morsomt! Spesielt at de fant meg via googla da :o) Takk for at du anbefaler bloggen min til andre, det er jo veldig hyggelig å høre!!! Jeg selv har vært litt "off" blogglesing i det siste. Periodevis mye å gjøre på jobb og hjemme dytter bokblogging og -lesing litt i bakevja, men nå er jeg tilbake igjen. Nettopp ferdig med omtale av Kafka på Stranden. Det var en heftig bok, kan du trygt si...

   Slett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)