tirsdag 20. desember 2011

Utrolig bra GRATIS e-bok !!!

Denne nyheten må jeg dele med meg sånn like oppunder jul! Favorittforfatteren min Michael R. Hicks vil i 3 dager gi ut e-boka si "Season of the Harvest" GRATIS!!! Dersom du ikke har lest noe av forfatteren tidligere er dette en unik sjanse! Boka er i sjanger en mix av Sci-Fi/Fantasy & Thriller/Action.

Klikk HER for å lese anmeldelsen min av boka! Jeg gav den en solid 5'er !!!

Tilbudet gjelder kun ONSDAG TIL FREDAG denne uken, så vær kjapp dersom du ønsker denne eller vil gi den bort i julegave. Vi snakker om datoene 21. - 23. desember :-)

Eboka selges i Amazon format - men husk, det er alltid mulig å konvertere den etter kjøp til hvilket format som helst.GOD FØRJUL :-)


2 kommentarer:

  1. Takk for tips. Her på jobb ser vi at vi må forholde oss til ebøker jo før jo heller. Derfor har jeg nå (takket være deg) eksperimentert med å laste ned Kindle for PC samt Season of the harvest. Bare synd at leverandørene binder seg til ulike "lesedingser". Håper de før eller siden lander på en felles plattform slik vi har sett med VHS o.l. Forøvrig ønskes God Jul

    SvarSlett
  2. Heisan U9. Helt enig når det gjelder formater! Man kan forøvrig (med litt kunnskap) konvertere formatene som eksisterer idag til ønsket variant, men det er unektelig litt irriterende at man må gjøre noen håndgrep for å få dette til.
    Kindle for PC er en flott app. Da får du ihvertfall prøvd Kindle varianten!
    En God Jul til deg også! Håper du liker boka like godt som jeg gjorde :-)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)