søndag 11. desember 2011

Kindle'n min døde - RIP!

Wæææhhh... Imorges skjedde det som ikke bør skje. Skjermen på min kjære Kindle Keyboard døde! Eller - 3/4 av skjermen er død, og jeg ser kun nederste venstre hjørne... KRISE! Juleferien er like om hjørnet, og jeg har en hel haug med bøker som ligger klar for lesing :-(

Heldigvis har jeg noen meter med uleste paperbacks også, så jeg skal ikke hyle for høyt. Men nå når jeg er vant med å ta Kindle'n med meg overalt, uten å tenke på at bøker tar plass og er tunge å dra på, så er det et stort steg tilbake... for å si det mildt!

OG - Heldigvis er Amazon sin kundeservice unik! Jeg ringte dem nå en søndag morgen, og de har faktisk åpent 24/7. Ikke noe snikk snakk, en ny, gratis Kindle Keyboard blir sendt i posten umiddelbart, og returpapirer for gratis tilbakelevering av defekt dings er allerede mailet meg. Det skal Amazon ha - proff og kjapp håndtering!!! I og med at jeg ikke har hatt lesebrettet lenger enn siden april i år, så går hele saken på garantien. Og det er jo supert! Eneste kjipe er den seine postgangen, OG tolldeklarering nå før jul. Jeg er nok ikke den eneste som venter på pakke i desember... Vel, så får det bli papirbok jul i år også! 

Det ironiske er at jeg har kjøpt en Kindle Touch til et tantebarn i England, som han skal få når han kommer til Norge nå i jula. Jeg sitter med den her.. Og så har jeg plutselig ikke selv.. Vurderte et aldri så lite øyeblikk å gi mitt kjære tantebarn en annen gave (og beholde Kindle Touch'en selv, hehe...) men holder fast ved at jeg ikke er glad i touch skjerm. Uansett.. 

NEDTUUUUR !!! :-(

Save a tree for Christmas - buy a Kindle :-))

Min kjære - DØDE - Kindle... Rest in peace!


.

7 kommentarer:

 1. Å, så kjipt! Eg er som deg imponert over kundeservicen, og flott at du skriver om det slik at andre og kan vite om det i tilfelle noko skjer.

  SvarSlett
 2. Fikk nettopp ny mail fra Amazon. Estimert leveringstid senest 17. desember!!! Er det mulig?? Klarer de den, ja da skal jeg ha et eget PRAISE THE AMAZON SERVICE TEAM innlegg på bloggen! :-)

  SvarSlett
 3. Då blir det kanskje ikkje paperback-jul likevel. *krysser alle fingre*

  SvarSlett
 4. Takk takk! Jeg krysser alt jeg har ;-)

  SvarSlett
 5. Krysser fingre for snill postgang.

  SvarSlett
 6. Rolig det ordner seg, jeg fikk de to jeg akkurat bestilte.
  Bestilling 28/11 kl 22:43
  Levert i hånden 1/12 kl. 17:00.

  SvarSlett
 7. O lykke :-) Da blir det julelesing på meg også! Forhåpentligvis... :-))

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)