fredag 3. februar 2012

En velfortjent pause

Puddersnøen ligger 10 cm høy på biler, terrasser og tak på Tau. Lyden fra hovedveien utenfor er dempet og vag. Det er fredag og helg, omsider. Sambo'en drar til Perth og Bangkok for 10 dager på jobb, og jeg skal ta med hormonella på 15 og ei venninne til fjells. Der skal vi kose oss på snowboard hele helgen i 3,5 meter snø.

Kindle'n blir med, og kanskje - kanskje - klarer jeg å fullføre mursteinen min "The Neutronium Alchemist" av Peter F. Hamilton. Utrolig bra Sci-Fi opera på tre bøker hver ca 1200 sider... Jeg holder på med bok 2, og den er en nytelse til tross for detaljrikdommen.

Hytta er et fristed uten internett. Begge ungene og samboer ønsker seg tilgang der oppe, men ett sted må vi ha ro. Ett sted må det være rom for boka og det sosiale samværet uten å ha kontrollen på hva som skjer ellers i den vide verden. Papiravisen blir gjenoppdaget av store og små hver gang vi er der oppe. Igrunnen ganske fantastisk :-)Himmelriket....

7 kommentarer:

 1. Det hørtes utrolig deilig ut!

  SvarSlett
 2. Håper du får en super tur :)Det så jo helt fantastisk ut på bildet.

  SvarSlett
 3. Takk for det :) Nå er bilen pakket, proviant innkjøpt til eldstemann som blir hjemme og pose på pose med godsaker til jentene på tur. Arrivederci!

  SvarSlett
 4. Kos deg masse på fjellet! hørtes deilig ut.

  Ønsker deg ei riktig god helg
  Her har snøen lavet ned hele dagen
  Deilig!
  Klem Tonje

  SvarSlett
 5. Høres ut som du skal kose deg masse på fjellet:)


  Ønsker deg en riktig god helg!:)

  SvarSlett
 6. Så deilig det høres ut! Håper du hadde en strålende helg med både tid til lesing og uteaktiviteter.

  SvarSlett
 7. En nydelig helg er over. Det ble masse puddersnø kjøring på oss offpiste, og lårene fikk jammen brukt seg litt. Jeg er øm fra rumpa til leggene. Ingen overhengende behov for treningsøkter de nærmeste dagene nei...
  Siste rester av jula ble ryddet bort, og jammen fant jeg ikke en svineribbe vi hadde glemt i boden. La oss si det slik, boden ble luftet et døgn... Huff for en stank!
  Lesing ble det imidlertid lite av. Alltid noe å gjøre på hytta, og mennesker jeg ikke har sett på lenge. Boka ble erstattet med sosialt samvær og god rødvin. Ikke akkurat å forakte det heller ;) Ikveld blir det tidlig til sengs! Er rett og slett stuptrøtt..

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord før du går :-)