Vinterferie i Whistler

Ingenting er som vinterferie når man faktisk føler man har fortjent det. Verre er det at jeg har glemt brillene mine og må ta til takke med sambo'ens ikke akkurat tilpassede reservebriller. Det går en smule ut over lesehastigheten, for å si det sånn. Men, jeg klager ikke - egentlig. Dagene går med til snowboarding fra 08:00 til 15:00 hver eneste dag, så vi er passe slitne når vi først kommer tilbake til hotellet.

Jeg reviderer meg imidlertid gjennom en rykfersk, ennå ikke utgitt bok, fra favorittforfatteren Michael R. Hicks. Så langt jeg har klart å lese ser det ut til å bli enda et terningkast 5. Tittelen er "From Chaos Born" og blir nok et tilskudd til sci-fi serien "In Her Name". Koplingen dårlige briller, trøtt kropp og med dertil hørende slitent hode er ikke optimalt, men - alt går når viljen er tilstede :-)  Jeg føler meg utrolig heldig som får være med på prosessen fra råtekst til ferdig utgitt bok.

Det blir få reviews fra meg kommende uke, men jeg kommer sterkt tilbake med anmeldelse av "From Chaos Born.

Her er favorittvintersport stedet vårt Whistler på sitt beste:Ha en fin vinterferie alle sammen!!!


.

Kommentarer

 1. Nydelige bilder, kos deg masse på ferie:)

  SvarSlett
 2. Heisann!

  Så utrolig bra og informativt du skriver. Havnet hos deg ved en tilfeldighet, men lysten på en e-bok lesebrett gjorde at jeg måtte se litt nærmere på bloggen din.
  Jeg har ingen lesebrett pr.dd men har veldig lyst på en. Til min glede har jeg skjønt at norske bøker kan konverteres til Kindle. For en nybegynner som har stort lese-potensiale, hva kan du anbefale meg å kjøpe?

  mvh Solfrid

  SvarSlett
 3. Hei Sunshine,

  Det kommer litt an på om du kommer til å lese mest norske bøker eller engelske bøker fra Amazon. Jeg foretrekker Amazon sin Kindle, den er solid, kundeservice er superb, prisen er god og kvaliteten veldig bra. Jeg leser imidlertid minst 90% av bøkene mine på engelsk, og samtlige jeg kjøper er fra Amazon.

  Dersom du vet du kommer til å lese mest norske bøker så ville jeg kjøpt et lesebrett som leser de norske e-bøkene direkte. Mao et lesebrett som tar EPUB formatet. Av disse er det flere, bla. Barnes & Nobles sin Nook som jeg har testet flere versjoner av. Den siste er NOOK Simple Touch, og info om denne finner du her:

  http://www.barnesandnoble.com/p/nook-simple-touch-barnes-noble/1102344735

  Dersom du leser mest engelsk og kommer til å lese fra Amazon så er det ikke å komme vekk fra at jeg anbefaler en av Kindle'ne. Jeg selv har Kindle Keyboard (fordi jeg noterer mye i bøkene etterhvert som jeg leser og synes eksternt tastatur er bedre enn touch tastatur). Kindle Touch er i imidlertid super for dem som foretrekker touch teknologien.

  Det er vel de to jeg syns har den beste kvaliteten av det JEG kjenner til på markedet. Så da er det bare å tenke seg om :-)

  Lykke til med nytt lesebrett!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar