Gratis e-bøker

Nedenfor følger en oversikt over gratis og tilnærmet gratis e-bøker, både norske og engelske.Såvidt jeg vet skal det ikke forefinnes linker nedenfor til useriøse nettsteder som driver ulovlig distribuering av ebøker. 

Gi gjerne lyd om linken du er interessert i ikke fungerer lenger. Det er ikke alltid jeg får med meg når gratisperioden er over. 

Happy read :-)

  • En liste over bokkilden.no sine ebøker fra kr. 0-70,- finner du HER
  • En lang rekke serieromaner og andre leseutdrag fra ebok.no kan lastes gratis ned HER
  • En liste over ark.no sine ebøker fra kr. 49,- finner du HER
  • Har du Kindle lesebrett så har amazon.com tusenvis av gratis ebøker. For eksempel disse klassikerne:
    • Jane Austen
    • 50 great classic horror stories
    • Søk på hvilken som helst klassiker i Kindle Store som er eldre enn 50-70 år (avhengig av forfatterens fødested) og du får opp en rekke godbiter. Her er det bare å hamstre :-)
GRATIS ROMANCE BØKER PÅ AMAZON
For hvor lang periode disse bøkene ligger ute vet jeg ikke, men listen er lang. 

EBOOKTAKEAWAY
Hos ebooktakeaway gir de deg tilgang til å laste ned og lese bøker av en rekke eldre engelske forfattere, og noen andre. Mange av bøkene er regnet som klassikere så det kan kanskje være interessant å ta en titt. Bøkene kan lastes ned som PDF, HTML eller text ebook format. 

Her finner du over 33.000 gratis ebøker hvor Copyright'en er gått ut. Disse er nå lagt i digitalt format klart for nedlasting. Virkelig et bredt utvalg!

Heller ikke glem, at dersom du søker Kindle store etter ebøker med pris = $0.00 så får du oversikt over alle de gratis ebøkene de har. Det er faktisk et par. Og en HAUG med ebøker til den nette sum av $0.99 = ca. kr. 5.50...

Amazon har nå lagt ut en liste med over 1000 gratis e-bøker. 
Klikk HER for å komme til oversikten!

Husk at Calibre programvaren kan konvertere .pdf, .html og .txt filer til både til Sony, Nook og Kindle-format. OG - at Amazon bøker enkelt kan konverteres til å leses på de samme lesebrettene...

Klikk HER for how-to (step 2 og 3 :-)

.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...